Bookmarks

     

    Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 4 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος και στόχος για το συγκρότημα του Ντίτελμ Φέρνερ είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα στην περίπτωση που οι «Αργοναύτες» ξεπεράσουν με επιτυχία το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας μέσα στο «σπίτι» της τότε σε διπλούς αγώνες θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. μπορεί να χτυπήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας μέσα στην έδρα της, να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα και να «σφραγίσει» το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Η 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος

    Αναλυτικά οι ημερομηνίες αλλά και τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος στην οποία συμμετέχουν μόνο ομάδες της Football League έχουν ως εξής:

     

    Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

    Απόλλων Καλαμαριάς-Ζάκυνθος (16.30)

    Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή (19.00)

     

    Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

    Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα

    Φωκικός-Αχαρναϊκός

    Πανηλειακός-Φωστήρας

    Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή

    Τύρναβος-Ηρακλής Θεσσαλονίκης

    Εθνικός Γαζώρου-Νίκη Βόλου

    Πιερικός-Βατανιακός

    Βύζας Μεγάρων-Χανιά

    Ηρακλής Ψαχνών-Παναιγιάλειος

    Κασσιόπη-Δόξα Δράμας

    Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αιγινιακός

    ΑΟ Γλυφάδας-Καλλιθέα

    ***Οι παραπάνω αγώνες θα ξεκινήσουν στις 16.00.

    2 Responses to “Την Κυριακή (15/9) στις 4 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. θα κυνηγήσει τη νίκη πρόκριση στην Καρδίτσα σε βάρος της τοπικής Αναγέννησης για το κύπελλο Ελλάδος”