Bookmarks

     

    Την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες της Καβάλας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο είχε τη δυνατότητα να δει σήμερα Σάββατο ((21/9) ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα που έδωσε ο Α.Ο.Κ. στο γήπεδο του Βατάν του Νομού Πιερίας με αντίπαλο τον Βατανιακό. Το τελικό σκορ (1-0) για τους φιλοξενούμενους ναι μεν έχει κάποια σημασία για τα νέα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. αλλά ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης είδε τους παίκτες για πρώτη φορά που αγωνίστικαν τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο και έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    Συμπεράσματα τα οποία θα τον βοηθήσουν τις επόμενες ημέρες και κυρίως την τελευταία εβδομάδα πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Football League, για να σχεδιάσει όσο καλύτερα γίνεται τα πλάνα του για τη δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη»  κατά πάσα πισθανότητα την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ώρα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και με βάση την εικόνα την οποία έδειξαν οι παίκτες της Καβάλας στη φιλική αναμέτρηση με τον Βατανιακό διαπίστωσε ότι υπάρχουν κάποια κενά και κάποιες αδυναμίες σε συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες ο ίδιος θα επιχειρήσει να καλύψει μέσα στο χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του τις επόμενες ημέρες.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Ο Α.Ο.Κ στο φιλικό με τον Βατανιακό παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος σε σύγκριση με τα προηγούμενα φιλικά που έδωσε και ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στο πρώτο 45λεπτο. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι παίκτες του διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, και σε κάποιες περιπτώσεις απείλησαν την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη ο έγιναν κάποιες αλλαγές στην 11άδα και αυτές είχαν ως αποτελέσματα στο να επηρεάσουν το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

    Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιώργος Ζαγοριανός, στο 53΄ με σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει και στο σώμα του Χόρτσα, πριν αναπαυθεί στα δίχτυα του Τιγγιρίδη. Γενικότερα να σημειώσουμε ότι η «πρόβα» πρωταθλήματος για τις δυο ομάδες δεν… έκρυβε πολλές συγκινήσεις και ευκαιρίες, με τους Κατερινιώτες του Σάκη Παπαβασιλείου να δείχνουν πιο «δεμένοι» και σχετικά πιο έτοιμοι και τον Α.Ο.Κ. να θέλει χρόνο, δουλειά και κυρίως βελτίωση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, υπό το βλέμμα του νέου του τεχνικού, Απόστολου Χαραλαμπίδη που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την κερκίδα του γηπέδου.

    Όσο για τις υπόλοιπες φάσεις, στο 61΄ ο Μίλιεβιτς έκανε ατομική ενέργεια και γύρισμα, με τον Ζαγοριανό να σουτάρει στα σώματα και ακολούθως τον Κουλίδη στον Τιγγιρίδη, ενώ στο 74΄ ήρθε μία σημαντική «απειλή» από την Καβάλα, με το καλό σουτ του Ντομί να φεύγει μόλις άουτ από την αντίπαλη εστία. Από τους φιλοξενούμενους έλειψαν οι Γκαρακλίδης, Πάλλας, Κουρέλλας, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν οι Πρίττας, Γκέρα και Κονάτε.


    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


    ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Κουδουνάς (46΄ Βλάχος), Νταντάμης (77΄ Παπαδημητρίου), Λαγδάρης (46΄ Μίλιεβιτς), Κωτσιόπουλος (77΄ Στούμπος), Γιαλαμίδης (77΄ Κολαξίδης), Κουλίδης (77΄ Φουλίδης), Γιαξής (46΄ Γιαπιτζής), Λαζαρίδης (77΄ Χαρίσης), Λύρας (46΄ Γιαννούλης), Ποτουρίδης (77΄ Καθάριος), Κυπαρίσσης (46΄ Ζαγοριανός).

     

    ΚΑΒΑΛΑ: Γιαννίκογλου (46′ Τιγγιρίδης), Καζαντζίδης (46΄ Ρεβυθόπουλος), Βαλεριάνος (46΄ Παπαργυρίου), Πόπτσης (46΄ Γαβριηλίδης), Κονάτε (46΄ Χόρτσας), Ντουτσαρίδης (46΄ Ντομί), Πρίττας (46΄ Κυριακάκης), Μαυρίδης (60΄ Καρλόπουλος), Άρτσε (70΄ Ντόσης), Γρ. Παπαδόπουλος (46΄ Καπνίδης), Γκέρα (46΄ Αλεξίου).

     

    Δείπνο στην αποστολή από τον Γιάννη Μακρίδη

    Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Βατανιακού με τον Α.Ο.Κ. το Σάββατο (21/9) η αποστολή των «Αργοναυτών» μετέβη στην Παραλία Κατερίνης και δείπνησε μετά από πρόσκληση που δέχθηκε από τον Καβαλιώτη επαγγελματία που δραστηριοποιείται εκεί, Γιάννη Μακρίδη. Μία πολύ ευγενική χειρονομία από έναν Καβαλιώτη επαγγελματία που δραστηριοποιείται με επιτυχία εκτός νομού Καβάλας, ο οποίος παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Α.Ο.Κ.. Μάλιστα η ΠΑΕ Καβάλα τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την συγκεκριμένη κίνηση του η οποία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

     

     

    Comments are closed.