Bookmarks

     

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αποτελούν 4 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας εξ αυτών όπως έγινε γνωστό θα δοθεί δανεικός. Πιο συγκεκριμένα οι Σωτήρης Θεοδωρίδης, Καπνόπουλος και Τσομπανόπουλος έχουν τις ελευθέρες στα χέρια τους από την ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να αναζητήσουν την τύχη τους σε κάποιο άλλο σύλλογο ενώ από την άλλη πλευρά ο Κάμπατζης θα δοθεί δανεικός στον Άρη Ακροποτάμου για 6 μήνες ή μέχρι το τέλος της περιόδου ενώ δύο φορές την εβδομάδα θα συμμετέχει σε αντίστοιχες προπονήσεις του Α.Ο.Κ. και θα παρακολουθείται από τους ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

     

    Την Τετάρτη (4/9) το φιλικό

    με τον Φωστήρα στο «Ανθή Καραγιάννη»

    Εξάλλου όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ Καβάλα, το τέταρτο φιλικό παιχνίδι των «Αργοναυτών» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (4/9) στις 5 η ώρα το απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο τον Φωστήρα με γενική είσοδο 5 ευρώ. Μάλιστα στο συγκεκριμένο φιλικό, ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Καβάλα Ντίτελμ Φέρνερ θα έχει τη δυνατότητα να δει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., είτε αυτοί προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας είτε και τα νέα αποκτήματα της Καβαλιώτικης ΠΑΕ.

    One Response to “Παρελθόν αποτελούν από τον Α.Ο.Κ. οι Καπνόπουλος, Θεοδωρίδης, Τσομπανόπουλος – Δανεικός ο Κάμπατζης στον Ακροπόταμο – την Τετάρτη (4/9) ο Α.Ο.Κ. φιλικό με τον Φωστήρα στο «Ανθή Καραγιάννη» με γενική είσοδο 5 ευρώ”