Bookmarks

     

    Ο Χουάν Χοσέ Μπεθάρεθ 32 ετών, πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ φαίνεται πως τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα και ειδικότερα με τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της εταιρίας και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε αναμένεται να έρθει στην Καβάλα προκειμένου να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο ρόστερ των «Αργοναυτών». Το ρόστερ του Α.Ο.Κ. ολοκληρώθηκε με τις μεταγραφές οι οποίες έγιναν και τα δελτία τα συμβόλαια τα οποία εστάλησαν στην ΕΠΟ για την έκδοση των αντίστοιχων δελτίων. Από κει και πέρα η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Γερμανό προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ να βρίσκεται από την προηγούμενη Κυριακή (1/9) στην Καβάλα και ήδη να έχει πιάσει δουλειά θέλοντας άμεσα να γνωρίσει σε ατομικό επίπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ του Α.Ο.Κ..

     

    Στο «Ανθή Καραγιάννη»  ο Ντίτελμ Φέρνερ

    Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ βρίσκεται στην Καβάλα από το πρωί της προηγούμενης Κυριακής (1/9) και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πόλη, έδωσε το παρών του στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου να δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί. Δηλαδή αποδυτήρια, χώρος βαρών, αγωνιστικός χώρος και πολλά άλλα. Εκεί ο Ντίτελμ Φέρνερ συνεργάστηκε με τον βοηθό του Νίκο Τζιφόπουλο και τον Σάκη Τσιρονίδη προκειμένου να έχει μία εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ.. Εξάλλου σήμερα Δευτέρα (2/9) πραγματοποίησε τις προπονήσεις του Α.Ο.Κ..

     

    Συνεχίζεται ο σχεδιασμός

    Την ίδια ώρα ο σχεδιασμός των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον Βλάσση Τσάκα και των συνεργατών του Σάκη Παπαδόπουλου και Φάνη Ελευθεριάδη και κυρίως στην ολοκλήρωση του ρόστερ με μία δύο ακόμη μεταγραφές, οι οποίες πρόκειται να γίνουν με ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άτομα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χουάν Χοσέ Μπεθάρεθ ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Καβάλα στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ κεντρικός χαφ 32 ετών, Ισπανός στην καταγωγή πέρσι είχε κάνει ένα καλό πρωτάθλημα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής στην Ισπανία και σίγουρα η έλευσή του στην ομάδα της Καβάλας, αναμένεται να δώσει δυναμική. Από κει και πέρα και μέχρι που να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος για τους ελεύθερους παίκτες, δεν αποκλείεται ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.