Bookmarks

     

    Η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη με καθημερινά διπλές προπονήσεις και ο Γερμανός προπονητής Ντίτελμ Φέρνερ προσπαθεί να δημιουργήσει μία καθαρή εικόνα σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση την οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε. Διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση με το βάρος καθημερινά να πέφτει σε θέματα τακτικής αλλά και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» με πρώτο και καλύτερο τον Γερμανό Ντίτελμ Φέρνερ θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από το φιλικό (Τετάρτη 4/9) με τον Φωστήρα.

     

    Είναι το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι για τους «Αργοναύτες» μπροστά στο κοινό τους στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα και με γενική είσοδο 5 ευρώ. Πρόκειται για το τέταρτο φιλικό του Α.Ο.Κ. μετά από αυτά που προηγήθηκαν με τον Κεραυνό Πέρνης, την Α.Ε. Καβάλας και τον Νέστο Χρυσούπολης και το σίγουρο είναι ότι στο φιλικό κόντρα στον Φωστήρα ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει παίζοντας μπροστά στον κοινό του καλό ποδόσφαιρο να εντυπωσιάσει τους Καβαλιώτες φιλάθλους όσο πιο πολύ γίνεται.

     

    Παρελθόν τρεις ποδοσφαιριστές

    Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Δευτέρα αλλά από κει και πέρα τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας θα επιδιώξουν να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό με κάποιους ποδοσφαιριστές ελεύθερους για τους οποίους η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως ημερομηνία έναρξης της μεταγραφικής περιόδου για τους «άνεργους» ποδοσφαιριστές ορίστηκε η 3η Σεπτεμβρίου και ως καταληκτική ημερομηνία ορίστηκε η Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Πιο συγκεκριμένα παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Σωτήρης Θεοδωρίδης, Γιώργος Καπνόπουλος και Τάσος Τσομπανόπουλος οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι ενώ με τη μορφή δανεισμού ο Δημήτρης Κάμπατζης για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη Ακροποτάμου.

     

    Στις 5/9 η κλήρωση της Β’ Εθνικής

    Την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος των δύο ομίλων της Β΄ Εθνικής κατηγορίας η έναρξη του οποίου ορίστηκε για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό από τη διοργανώτρια αρχή την 1η αγωνιστική θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Σαλευρή. Το πρωτάθλημα των νέων θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου.

     

    Στα Εμιράτα ο Βλ. Τσάκας

    Δύο από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νέας προσπάθειας ανάληψης του μάνατζμεντ του Α.Ο.Κ. απουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες από την πόλη της Καβάλας για επαγγελματικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα ο Βλάσσης Τσάκας αναχώρησε την προηγούμενη Δευτέρα για τα Εμιράτα και η επιστροφή του αναμένεται στην Καβάλα την ερχόμενη Κυριακή.

     

     

     

    One Response to “Με ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό (Τετάρτη 4/9 – «Ανθή Καραγιάννη») στις 5 το απόγευμα του Α.Ο.Κ. με τον Φωστήρα- Στα Εμιράτα ο Βλάσης Τσάκας – Την Πέμπτη 5/9 η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Football League”