Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη (18/9) οι συζητήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες»  με τον εκπρόσωπο των υποψηφίων επενδυτών της  ΠΑΕ Καβάλα, Βλάση Τσάκα προκειμένου να αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν κυκλοφορήσει για την Θύρα 4, του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Έτσι λοιπόν, όσοι Καβαλιώτες φίλαθλοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας θα μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΣΦΑΟΚ, τα οποία βρίσκονται επί της οδού Φιλελλήνων 14α στην Καβάλα.

     

    Η τιμή ως γνωστών είναι ιδιαίτερα προσιτή για όλους τους Καβαλιώτες φιλάθλους ανέρχεται στα 40 ευρώ και θα μπορούν να παρακολουθούν, όσοι τα προμηθευτούν από τον ΣΦΑΟΚ, όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά και τους αγώνες μπαράζ.

     

    Η ανακοίνωση του Κεντρικού Συνδέσμου

    Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες

    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -«Μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ο Κεντρικός Σύνδεσμος Καβάλας “Γαλάζιοι Αργοναύτες” ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14 πρωταρχικά για την θύρα 4 όπου θα βρίσκεται και ο Σύνδεσμος και μετά για τις υπόλοιπες θύρες για κάθε ενδιαφερόμενο. Η τιμή τους στη θύρα 4 είναι στα 40 ευρώ με όλες τις αγωνιστικές καθώς και τα μπαράζ ανόδου… Προεγγραφές κάθε απόγευμα στα γραφεία του Συνδέσμου. Πληροφορίες στα τηλ. 251-0838.561 και στο 6948-489.533».

    One Response to “Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη (18/9) οι συζητήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες με τον εκπρόσωπο των υποψηφίων επενδυτών της ΠΑΕ Καβάλα Βλάση Τσάκα προκειμένου να αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν κυκλοφορήσει για την Θύρα 4, του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη»”