Bookmarks

     

    Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα, έπιασε δουλειά σήμερα Παρασκευή (20/9) ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο βοηθός του Αντώνης Ανδρουλάκης, οι οποίοι αντικατέστησαν τους Ντίτελμ Φέρνερ και Γιάννη Τσιφόπουλο στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Ο νέος προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης έφτασε για πρώτη φορά στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» σήμερα Παρασκευή (20/9) λίγο μετά το μεσημέρι και αρχικά είχε τη δυνατότητα να δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες χρησιμοποιεί ο Α.Ο.Κ., λίγο πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

     

    Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Σάκη Παπαδόπουλο ο οποίος λίγο αργότερα τον παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., στα αποδυτήρια του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» λίγο πριν από την απογευματινή προπόνηση η οποία έγινε στο γήπεδο του Χαλκερού.


    Πειθαρχία και αυτοσυγκέντρωση

    Στα λίγα λόγια τα οποία είπε ο νέος προπονητής της Καβάλας Απόστολος Χαραλαμπίδης στους ποδοσφαιριστές τους ζήτησε να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις καθημερινές προπονήσεις και παράλληλα τους επισήμανε ότι με την απαιτούμενη πειθαρχεία που πρέπει να δείξουν, την αυτοσυγκέντρωση αλλά και την σοβαρότητα, η ομάδα μπορεί να παρουσιάσει εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο απαιτείται, στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

     

    Συμπεράσματα από το φιλικό με τον Βατανιακό

    Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κατά τη διάρκεια του φιλικού που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο (21/9) στις 5 το απόγευμα κόντρα στον Βατανιακό, στο γήπεδο του Βατάν του Νομού Πιερίας θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο ο Α.Ο.Κ. θα βρει δύο φορές μπροστά του στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Το σίγουρο είναι ότι απομένει περίπου μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει μεγαλύτερης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, απέναντι στην ομάδα του Βατανιακού ο Α.Ο.Κ. οφείλει να δείξει εκείνο το πρόσωπο που απαιτείται προκειμένου οι παίκτες με την απόδοσή τους, να βοηθήσουν τα νέα μέλη της τεχνικής ηγεσίας για να βγάλουν τα συμπεράσματα που απαιτούνται. Σε αγωνιστικό επίπεδο τόσο ο Ντόσης όσο και ο Πάλλας δείχνουν ότι σιγά σιγά ξεπερνούν τα προβλήματα των τραυματισμών που αντιμετώπισαν, έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και στον Βατανιακό αναμένεται να τους δοθεί χρόνος συμμετοχής. Ωστόσο ερωτηματικό παραμένει το τι μέλη γενέσθαι για 6 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ναι μεν ανήκουν σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά κλήθηκαν να περάσουν την πόρτα της εξόδου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Πρόκειται για τους Θεοδωρίδη, Γραμματικό, Τσιφλίδη, Γαβαλά, Χατζηλαζαρίδη και Σπάτα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι εξακολουθούν ωστόσο να συμμετέχουν στις προπονήσεις.

     

    Την Πέμπτη (26/9) θα γίνει η παρουσίαση

    Την ίδια ώρα με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η εκδήλωση στην οποία θα προχωρήσει η ΠΑΕ Καβάλα την ερχόμενη Πέμπτη (26/9), στο ξενοδοχείο «Galaxy» της πόλης. Η εκδήλωση της παρουσίασης θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και σ’ αυτή θα γίνει η παρουσίαση του νέου προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και του βοηθού του Αντώνη Ανδρουλάκη, η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας εν όψει των υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα της Football League καθώς επίσης και η παρουσίαση των τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων των «Αργοναυτών». Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι στη συγκεκριμένη παρουσίαση, προσκλήσεις εκτός από τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ που θα λάβουν, θα λάβουν επίσης και τοπικοί «άρχοντες» όπως επίσης και εκπρόσωποι των υπολοίπων αρχών αλλά και φορέων-παραγωγικών τάξεων του Νομού Καβάλας.

     

    Το πρόγραμμα του 2ου ομίλου

    Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

    Αν. Καρδίτσας – Ζάκυνθος

    Δόξα Δράμας – Νίκη Βόλου

    Τύρναβος – Βατανιακός

    Εθνικός Γαζώρου – Αιγινιακός

    Πιερικός – Απόλλων Καλαμαριάς

     

    Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

    Καβάλα – Ηρακλής Θες/νίκης

    Κέρκυρα – Αναγέννηση Γιαννιτσών

    One Response to “Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα, έπιασε δουλειά σήμερα Παρασκευή (20/9) ο νέος προπονητής των «Αργοναυτών» Απόστολος Χαραλαμπίδης και ο βοηθός του Αντώνης Ανδρουλάκης έπιασαν δουλειά σήμερα Παρασκευή (20/9) – Με ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο (21/9) με τον Βατανιακό – Την Πέμπτη (26/9) θα γίνει η παρουσίαση της ΠΑΕ Καβάλα”