Bookmarks

    Συνάντηση περίπου δύο ωρών είχαν το βράδυ της Τρίτης (17/9) στην Καβάλα ο εκπρόσωπος των προσώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ Καβάλα με τον γνωστό προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο ο οποίος πέρσι διετέλεσε στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ Καβάλα. Η συνάντηση των δύο ανδρών η οποία έγινε σε κοσμική ταβέρνα της πόλης στην οποία συνέφαγαν είχε φιλικό χαρακτήρα μιας και τους δύο άνδρες συνέθεσε ο νυν γενικός διευθυντής των «Αργοναυτών» Σάκης Παπαδόπουλος ο οποίος διατηρεί ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τον Έλληνα προπονητή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έτσι λοιπόν Βλάσσης Τσάκας, Νίκος Παπαδόπουλος και Σάκης Παπαδόπουλος κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές ο Βλάσσης Τσάκας ήθελε να έχει μία άποψη από ένα πρόσωπο το οποίο γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πρωτάθλημα της Football League σχετικά με την εικόνα που επικρατεί σήμερα σε αγωνιστικό επίπεδο στις υπόλοιπες ομάδες.

     

    Η συζήτηση των τριών κράτησε περίπου δύο ώρες και στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν πάρα πολλά ζητήματα χωρίς να γίνει κάποια επίσημη πρόταση στον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο προκειμένου να αναλάβει το πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» αντικαθιστώντας τον νυν Γερμανό προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος σκέφτεται στην παρούσα χρονική περίοδο το πρωτάθλημα της Superleague και δεν αποκλείεται να δεχτεί πρόταση και μάλιστα άμεσα από ομάδες της Superleague, των οποίων οι προπονητές δε θα βγάλουν παρέλαση. Η συζήτησή τους είχε ιδιαίτερα φιλικό χαρακτήρα και μάλιστα ο Βλάσσης Τσάκας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήθελε να ενημερωθεί από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο για την κατάσταση που επικρατούσε πέρσι στον Α.Ο.Κ. ενώ ζήτησε από τον Έλληνα τεχνικό να τον καταθέσει τις προσωπικές του εκτιμήσεις για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ομάδας.

     

    Αναζητείται νέος τεχνικός;

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι εντονότατη είναι η φημολογία η οποία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες περί αντικατάστασης του νυν προπονητή Ντίτελμ Φέρνερ στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ.. Από τα πρόσωπα τα οποία έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει τέτοια πρόθεση αλλά δεν αποκλείεται εντός των ημερών για το θέμα αυτό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις.

     

    Σε εξέλιξη η προετοιμασία

    Μετά τον αγώνα που έδωσε για το κύπελλο ο Α.Ο.Κ. στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση και ενώ η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League το ενδιαφέρον στον Α.Ο.Κ. στρέφεται στην πρεμιέρα και στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Σε αγωνιστικό επίπεδο Ντόσης και Πάλλας ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να αποθεραπευτούν πλήρως και να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ενώ την ίδια ώρα επιπρόσθετα προβλήματα σε αγωνιστικό επίπεδο δεν υπάρχουν. Το σίγουρο είναι ότι το τελευταίο φιλικό τεστ του Α.Ο.Κ. με τον Βατανιακό το ερχόμενο Σάββατο (22/9) στο γήπεδο Βατάν του Νομού Πιερίας αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για μία φιλική αναμέτρηση η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και το σίγουρο είναι ότι στο τελευταίο δυνατό τεστ που θα δώσουν οι «Αργοναύτες» μία εβδομάδα πριν από το παιχνίδι με τον Ηρακλή θέλουν να δουν από την τεχνική ηγεσία το βαθμό ετοιμότητας των παικτών είτε σε ατομικό είτε και σε συλλογικό επίπεδο.

     

    Ετοιμάζεται η παρουσίαση

    Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας για την εκδήλωση η οποία προετοιμάζεται και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας”, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μία εκδήλωση η οποία θα έχει να κάνει με την επίσημη παρουσία της φανέλας του Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Football League καθώς και με την παρουσίαση των νέων χορηγών της ομάδας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) και σ’ αυτήν πλην των εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προσκλήσεις θα λάβουν τοπικοί πολιτικοί «άρχοντες» και εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων. Στην ίδια εκδήλωση πολύ πιθανό θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι θα γίνει και η παρουσίαση των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    One Response to “Βλάσσης Τσάκας και Νίκος Παπαδόπουλος συνέφαγαν το βράδυ της Τρίτης (17/9) αλλά η συζήτηση δε στράφηκε γύρω από το θέμα της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Καβάλα – Το τελευταίο φιλικό τεστ του Α.Ο.Κ. με τον Βατανιακό το ερχόμενο Σάββατο (21/9) στο γήπεδο Βατάν του Νομού Πιερίας αναμένεται με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον”