Bookmarks

     

    Έγιναν γνωστές οι τιμές των διαρκείας εισιτηρίων από την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας το οποίο ως γνωστών ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου. Η διάθεση των νέων διαρκείας εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας που βρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας και στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε η Καβαλιώτικη ΚΑΕ καλεί τους Καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια που θα καταβληθεί.


    Το δελτίο τύπου της Ένωσης

    Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

    Πιο συγκεκριμένα το δελτίο τύπου της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας που θα ισχύσουν στις εντός έδρας αναμετρήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» είναι το εξής:

     

    -«Φίλε Καβαλιώτη, φίλαθλε της Ένωσης, η αγαπημένη μας ομάδα στις 12 Οκτωβρίου 2013, ξεκινάει το ταξίδι της για την άμεση επάνοδο της στην Α1 κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Από την προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει και δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Στήριξε και εσύ έμπρακτα την αγαπημένη σου ομάδα, αποκτώντας μία κάρτα διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013/14 και ζήσε ξανά τις μεγάλες στιγμές που χαρίζει μόνο το μπάσκετ, σε μία ατμόσφαιρα αθλητική και άκρως οικογενειακή.

     

    Οι τιμές των καρτών διαρκείας έχουν ως εξής:

    POWER-BLUE 60 Ευρώ
    WHITE 90 Ευρώ
    GOLD 120 Ευρώ
    V.I.P 400 Ευρώ

    * Στο οικογενειακό πακέτο ο πρώτος πληρώνει κανονικά το εισιτήριο και τα υπόλοιπα μέλη με 50% έκπτωση.
    * Θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας.
    * Διάθεση από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην Καλαμίτσα, ώρες αγοράς».

    Comments are closed.