Bookmarks

    Δίωρη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. είχε το βράδυ της Πέμπτης (22/8) η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα κατά τη διάρκεια της οποία τέθηκε επί τάπητος το θέμα της παραχώρησης του βοηθητικού γηπέδου, στην ΠΑΕ Καβάλα για κάποιες ημέρες την εβδομάδα. Μπορεί να μη βρέθηκε άμεσα λύση στη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης, ο α΄ Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Κουφατζής, ο β΄ Αντιπρόεδρος Αστέριος Ζήκος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Λευτέρης Σαλπιγκτής.

     

    Ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι επιτακτική χαρακτηρίζεται η ανάγκη, παραχώρηση του βοηθητικού γηπέδου του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», από τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. προς την ΠΑΕ Καβάλα τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για τις καθημερινές προπονήσεις. Και αυτό γιατί ο χλοοτάπητας του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» δε θα πρέπει να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο αφού ελάχιστες είναι οι επιλογές για τις καθημερινές προπονήσεις σήμερα στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Το όλο θέμα αναμένεται να συζητηθεί και την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ των δύο Διοικήσεων προκειμένου να βρεθεί η χρυσή λύση.

     

    Συνάντηση της ΠΑΕ Καβάλα με τη Λέσχη Φιλάθλων

    Την ίδια μέρα και λίγο νωρίτερα προηγήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα με το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, στα γραφεία της. Την ΠΑΕ Καβάλα εκπροσώπησαν τα μέλη της Διοίκησης Αντώνης Πρασίνης και Αντώνης Κατσαμακίδης και επί τάπητος τέθηκαν θέματα τα οποία αφορούν την καλύτερη συνεργασία των δύο πλευρών και θέματα όπως τα διαρκείας εισιτήρια και γενικότερα η βελτίωση των σχέσεων της ΠΑΕ Καβάλα με τους Καβαλιώτες φιλάθλους.

    Comments are closed.