Bookmarks

     

    Συνολικά οκτώ (8) είναι μέχρι τώρα οι μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει η ΠΑΕ Καβάλα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε, εν όψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Football League ενώ την ίδια ώρα ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες πέραν των επίσημων ανακοινώσεων οι οποίες θα γίνουν από την ΠΑΕ Καβάλα για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, πιθανολογείται ότι σ’ αυτό θα ενταχθούν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των «Αργοναυτών».

     

    Μάλιστα μέρα με τη μέρα οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Καβάλα όλο και περισσότερο εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου οι «Αργοναύτες» να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε στο ρόστερ της ομάδας να προστεθούν ακόμη 3 με 4 ποδοσφαιριστές.

     

    Οκτώ (8) μέχρι τώρα είναι

    οι μεταγραφές στον Α.Ο.Κ.

    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη και τις τελευταίες ημέρες δύο ακόμη παίκτες, υπέγραψαν συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα. Ο ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος είναι 20 χρονών, μεσοεπιθετικός και κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στον Άρη, στην ΑΕΚ, στον Πυρσό Γρεβενών, την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού και η παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, σίγουρα θα την ενδυναμώσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τα τελευταία 24ωρα είναι ο 20χρονος ομογενής από τη Γερμανία Κυριάκος Γραμματικός. Ο μεσοεπιθετικός Κυριάκος Γραμματικός, άρεσε κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών προπονήσεων στις οποίες συμμετείχε, στον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Τοπαλίδη ενώ αγωνίστηκε στη γερμανική ομάδα Φράιμπεργκ. Πλην των παραπάνω δύο παικτών που υπέγραψαν τις τελευταίες ημέρες ήδη στο ρόστερ του Α.Ο.Κ. ανήκουν ο μέσος Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές Πέδρο Άρτσε, Θωμάς Γκαρακλίδης, Βασίλης Πάλλας, Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης και Αλέξανδρος Χελιδόνης.

     

    Φήμες για τον Χρήστο Αλεξίου

    Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερο ακούγεται το όνομα του επιθετικού ποδοσφαιριστή από την ομάδα Κ20 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης Χρήστο Αλεξίου. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού του Α.Ο.Κ. μέσα στην Πέρνη με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και σύμφωνα με πληροφορίες απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να μετακομίσει ο Χρήστος Αλεξίου από τη Θεσσαλονίκη στην Καβάλα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Α.Ο.Κ., με τη μορφή του δανεισμού από τον γηραιό.

     

    Την Τετάρτη  (28/8) στο Βερούλειο

    το φιλικό με την Α.Ε. Καβάλας

    Και ενώ η προετοιμασία των «Αργοναυτών» βρίσκεται σε εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα στις 6 το απόγευμα το φιλικό παιχνίδι το οποίο θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στο Βερούλειο γήπεδο με αντίπαλο την Α.Ε. Καβάλας. Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό των «Αργοναυτών» στο πλαίσιο της προετοιμασίας της με την Ελαφρά Ταξιαρχία του Βορρά να περιμένει πολλούς Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν το παρών τους στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι. Μάλιστα από την αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε. Καβάλας ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Τοπαλίδης αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα κάτι το οποίο έκανε και στο πρώτο φιλικό μέσα στην Πέρνη. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι το τρίτο φιλικό για την ομάδα της Καβάλας έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο (31/8) στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον τοπικό Νέστο. Ένα παιχνίδι το οποίο και αυτό θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

    One Response to “Συνολικά (8) είναι μέχρι τώρα οι μεταγραφές στις οποίες έχει προχωρήσει η ΠΑΕ Καβάλα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού – Yπέγραψαν συμβόλαια στην Π.Α.Ε. Καβάλα οι Γιώργος Βαλεριάνος και Κυριάκος Γραμματικός – Mε ενδιαφέρον αναμένεται το φιλικό (Τετάρτη 28/8-18:00) του Α.Ο.Κ. στο «Βερούλειo» με την Α.Ε. Καβάλας”