Bookmarks

     

    Στα μεταγραφικά και κυρίως στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ με τους ρυθμούς προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα και οι προσπάθειες των ιθυνόντων της ομάδας να εντατικοποιούνται όλο και περισσότερο, μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Άλλωστε βασικό μέλημα της Διοίκησης του Γιώργου Τσοκτουρίδη σε συνεργασία με τον προπονητή των «Αργοναυτών» Γιάννη Τοπαλίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιώργο Μαραντά είναι η ομάδα να ενισχυθεί άμεσα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να γίνουν καθοριστικά βήματα σε ότι έχει να κάνει με τον «εμπλουτισμό» του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα.

     

    «Πέφτουν» σιγά σιγά οι υπογραφές

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν πέσει κάποιες υπογραφές με την υπογραφή των πρώτων συμβολαίων στον Α.Ο.Κ. και το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα θα αποδώσουν περισσότερους «καρπούς». Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έγιναν γνωστές και όπως άλλωστε έχουμε αναφερθεί και κατ’ επανάληψη, ποδοσφαιριστής του Α.Ο.Κ. θεωρείται και με τη «βούλα» ο μέσος Παντελής Ντουτσαρίδης ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΠΑΕ Καβάλα. Ο Καβαλιώτης μέσος που από την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις των «Αργοναυτών», συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη και συμφώνησε σε όλα προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και πλέον αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών με την υπογραφή του συμβολαίου με τον Παντελή Ντουτσαρίδη με την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Καβάλα για έναν ακόμη χρόνο. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι παίκτης της ΠΑΕ Καβάλα θα πρέπει να θεωρείται εκτός απροόπτου και ο 22χρονος αμυντικός-στόπερ Θωμάς Γκαρακλίδης. Η ΠΑΕ Καβάλα εξέφρασε την επιθυμία προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο 22χρονος αμυντικός που πέρσι αγωνίζονταν στο συγκρότημα της Αναγέννησης Γιαννιτσών τις τελευταίες ημέρες συμμετέχει στις καθημερινές προπονήσεις των «Αργοναυτών» αφήνοντας αρκετά καλές εντυπώσεις. Μάλιστα από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας υπάρχει θετική εισήγηση προκειμένου να αποκτηθεί και απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου ο Θωμάς Γκαρακλίδης να αποτελέσει μία ακόμη μεταγραφή για τους «Αργοναύτες». Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι αρκετά καλές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι σήμερα ο 24χρονος Μεξικανός με γαλλικό διαβατήριο Πέδρο Άρτσε ο οποίος από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας λαμβάνει μέρος στις καθημερινές προπονήσεις των «Αργοναυτών». Ο πρώην επιθετικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και έχει προκαλέσει τη θετική άποψη σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες έχουν γίνει γνωστές του Έλληνα προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη. Οι εισηγήσεις αυτές να τονίσουμε ότι στο άμεσο μέλλον αναμένεται να πάρουν «σάρκα και οστά» προκειμένου ο πρώην επιθετικός των Γιαννιτσών να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα και να αποτελέσει μία ακόμη μεταγραφή για το σύλλογο. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι οι δοκιμές στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες και μέσα από αυτές ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα προκαλέσουν τη θετική άποψη του Γιάννη Τοπαλίδη και των συνεργατών του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας στην ΠΑΕ Καβάλα.

     

    Τα μεταγραφικά σε εξέλιξη

    Βέβαια από κει και πέρα ο μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται στην Καβαλιώτικη ΠΑΕ με τις ανακοινώσεις πλέον να θεωρούνται δεδομένες για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε έχουν είτε πρόκειται να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Α.Ο.Κ.. Το ενδιαφέρον την ίδια ώρα στρέφεται σε πολλές κατευθύνσεις από πλευράς των ιθυνόντων της ΠΑΕ Καβάλα προκειμένου να ενισχυθεί και μάλιστα άμεσα ο βασικός κορμός της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα να τονίσουμε ότι βασικό μέλημα στην παρούσα χρονική περίοδο είναι η άφιξη στα αποδυτήρια της Καβάλας τουλάχιστον δύο τερματοφυλάκων ο ένας εκ των οποίων θα είναι έμπειρος. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν μεταξύ των άλλων ότι οι συζητήσεις της Διοίκησης του Γιώργου Τσοκτουρίδη έχουν προχωρήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό και δεν αποκλείεται μέχρι τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε να υπάρξουν συμφωνίες και παράλληλα επίσημες ανακοινώσεις. Την ίδια ώρα το ενδιαφέρον στρέφεται και στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης του Α.Ο.Κ. με τις προσεγγίσεις να είναι αρκετές μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα από την προσπάθεια η οποία έχει καταβληθεί να χαρακτηρίζεται ως ικανοποιητική από πλευράς της Διοίκησης της ΠΑΕ Καβάλα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεύτερη εβδομάδα των προπονήσεων από την έναρξη της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ. τα πάντα κυλάνε ομαλά στις καθημερινές προπονήσεις οι οποίες συνεχίζονται πρωί και απόγευμα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μάλιστα το ενδιαφέρον από πλευράς του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργου Μαραντά πέφτει τόσο σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών όσο και σε θέματα τακτικής. Μάλιστα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη περίπτωση από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. δίνεται ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα.

     

    Τα δύο πρώτα φιλικά του Α.Ο.Κ.

    Δύο φιλικά παιχνίδια θα δώσει άμεσα ο Α.Ο.Κ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας του προκειμένου η τεχνική ηγεσία του να διαπιστώσει την κατάσταση από πλευράς αγωνιστικής φύσεως που βρίσκονται οι παίκτες της Καβάλας. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 24 Αυγούστου με τον Α.Ο.Κ. να ταξιδεύει στο γήπεδο της Πέρνης προκειμένου να αντιμετωπίσει τη νεοφώτιστη ομάδα του Κεραυνού η οποία αγωνίζεται την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας και η οποία παρουσιάζει μία ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική. Φιλικό το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Το δεύτερο φιλικό για το συγκρότημα του Γιάννη Τοπαλίδη έχει προγραμματιστεί για μία εβδομάδα αργότερα και πιο συγκεκριμένα για το Σάββατο 31 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Χρυσούπολης. Στο συγκεκριμένο φιλικό ο Α.Ο.Κ. θα αντιμετωπίσει τον Νέστο Χρυσούπολης του Θάνου Χατζηαθανασίου, ομάδα η οποία ως γνωστών τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.