Bookmarks

    Ραγδαίες εξελίξεις και πολλές ανατροπές έρχονται στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα στο στρατόπεδο της ΠΑΕ Καβάλα μετά τα όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν και έχουν να κάνουν με την αλλαγή στα ηνία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ με την εμπλοκή προσώπων οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για την Καβαλιώτικη ΠΑΕ. Πιο συγκεκριμένα όλα τα σενάρια αλλά και η φημολογία η οποία αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες για την εμπλοκή νέων προσώπων στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται απόλυτα αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης προχώρησε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο των ενδιαφερόμενων επενδυτών στην Καβάλα, γνωστό σε όλους Βλάσση Τσάκα.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός Καβαλιώτης Βλάσσης Τσάκας ο οποίος κατά το παρελθόν επιχείρησε να εμπλακεί με τα Διοικητικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήρθε σε συμφωνία με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας και γενικότερα τις τύχες της σε όλα τα επίπεδα.

     

    Καμία ανακοίνωση από την ΠΑΕ Καβάλα

    Και ενώ από την Καβαλιώτικη ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επίσημη ανακοίνωση γύρω από το θέμα αυτό όλα δείχνουν πως οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και αυτές θα έχουν να κάνουν και με το αγωνιστικό μέρος της ομάδας. Δηλαδή με την έλευση ενδεχομένως νέων μελών στο προπονητικό τιμ και βέβαια με αλλαγές σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού. Δηλαδή κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι πρότινος με την ΠΑΕ Καβάλα ενδεχομένως να φύγουν και τα συμβόλαιά τους να θεωρηθούν άκυρα ενώ κάποιοι άλλοι να έρθουν κατ’ εντολή των προσώπων που θα εμπλακούν με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Το σίγουρο είναι ότι ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται προ των πυλών πολλών εξελίξεων και οι επόμενες ώρες το σίγουρο είναι ότι θα φέρουν στην επιφάνεια αφενός πολλά νέα πρόσωπα αφετέρου δε μία αλλαγή στο πρόσωπο της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Από κει και πέρα άπαντες περιμένουν με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις οι οποίες θα προκύψουν ενώ άγνωστη παραμένει η ταυτότητα τόσο των προσώπων όσο και της καταγωγής τους με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για Έλληνες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη γειτονική Τουρκία αλλά και τη Γερμανία.

    Comments are closed.