Bookmarks

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (13/8) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» εν όψει των υποχρεώσεών της για το νέο πρωτάθλημα της Football League. Πλην της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών που ανήκουν ήδη στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα και προέρχονται από το περσινό ρόστερ συνεχίστηκαν τα δοκιμαστικά όπως αυτό θα γίνεται μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε.

     

    Δοκιμαστικά στα οποία συμμετέχουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα αλλά και από κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες των Βαλκανίων και σίγουρα ο νέος προπονητής της Καβάλας Γιάννης Τοπαλίδης και οι συνεργάτες του στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, Γιώργος Μαραντάς και Σάκης Τσιρονίδης είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητάς τους και βέβαια το εάν μπορούν να προσφέρουν στον Α.Ο.Κ. στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς άφησαν θετικές εντυπώσεις.

     

    Σε εξέλιξη τα μεταγραφικά

    Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο των «Αργοναυτών» τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη και ήδη αρκετοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που διακρίνονται για την εμπειρία τους βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΠΑΕ Καβάλα. Στην παρούσα χρονική περίοδο βασικό μέλημα είναι η απόκτηση δύο τερματοφυλάκων εκ των οποίων ο ένας να είναι ιδιαίτερα έμπειρος καθώς και η απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή σε κάθε γραμμή του άξονα της ομάδας. Επίσημες ανακοινώσεις από την ΠΑΕ Καβάλα για τα μεταγραφικά αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

    One Response to “Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη (13/8) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», συνεχίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών»”