Bookmarks

    Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ο οποίος συμμετείχε στις δοκιμαστικές προπονήσεις των «Αργοναυτών» τις τελευταίες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα και με τη «βούλα» πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό των «Αργοναυτών». Η αναφορά μας γίνεται στον 22χρονο επιθετικό Πέδρο Άρτσε ο οποίος αφού άφησε θετικές εντυπώσεις στον προπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Τοπαλίδη κλήθηκε σήμερα Παρασκευή (24/8) στα γραφεία της Καβαλιώτικης ΠΑΕ το νέο του συμβόλαιο με τον Α.Ο.Κ., προερχόμενος από την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

     

    Μία ανανέωση και τρία νέα συμβόλαια

    Έτσι λοιπόν μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε συνολικά στην ΠΑΕ Καβάλα είχαμε μία ανανέωση συμβολαίου, αυτή δηλαδή του Παντελή Ντουτσαρίδη και την υπογραφή τριών νέων συμβολαίων. Πιο συγκεκριμένα και με τη «βούλα» παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι με τη σειρά που υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους οι Θωμάς Γκαρακλίδης, Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης και Πέδρο Άρτσε. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ο μεταγραφικός «πυρετός» για τους «Αργοναύτες» θα συνεχιστεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται και το σίγουρο είναι ότι οι προσπάθειες οι οποίες γίνονται σε συνεργασία από της τεχνικής ηγεσίας με τη Διοίκηση του Γιώργου Τσοκτουρίδη αναμένεται να αποδώσουν ακόμη περισσότερους «καρπούς».

     

    Το φιλικό με τον Κεραυνό Πέρνης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας των «Αργοναυτών» και το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Γιάννη Τοπαλίδη και του γενικού διευθυντή Γιώργου Μαραντά πέφτει κυρίως σε θέματα τακτικής και σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών με τις δοκιμές να συνεχίζονται. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονιστεί είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Τοπαλίδης αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου φιλικού αγώνα που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. το Σάββατο (24/8) στις 6 η ώρα το απόγευμα στο γήπεδο της Πέρνης με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό. Ένα φιλικό το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ενώ το δεύτερο φιλικό για τους «Αργοναύτες» έχει προγραμματιστεί το επόμενο Σάββατο (31/8) στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον Νέστο.

     


    Comments are closed.