Bookmarks

     

    Υπό τη «σκιά» των ραγδαίων εξελίξεων στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα, τις τελευταίες ημέρες, ο Α.Ο.Κ. στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε σήμερα Τετάρτη (28/8) στο Βερούλειο γήπεδο με αντίπαλο την Α.Ε. Καβάλας έφτασε εύκολα στην επικράτηση με σκορ (0-6) με τον προπονητή του Γιάννη Τοπαλίδη να βγάζει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα τόσο για τους παίκτες οι οποίοι ανήκαν μέχρι πρότινος στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας όπως επίσης και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με αποκορύφωμα την απόκτηση του Νίκου Κουρέλα ο οποίος πέρσι αγωνίζονταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Γενικά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Α.Ε. Καβάλας έδωσε τη δυνατότητα έτσι όπως εξελίχθηκε και με την άνετη νίκη του Α.Ο.Κ. στον Γιάννη Τοπαλίδη να συμπληρώσει και άλλα συμπεράσματα σε αυτά τα οποία είχε βγάλει από το πρώτο φιλικό με την Πέρνη.

     

    Ωστόσο ενδιαφέρον δεν υπήρχε μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις κερκίδες του «Βερούλειου» γηπέδου αφού πλην σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα όπως άλλωστε αναμένονταν, την εμφάνισή του έκανε και ο εκπρόσωπος των επενδυτών-ενδιαφερόμενων για την εμπλοκή τους στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα, γνωστός σε όλους Βλάσσης Τσάκας. Έτσι λοιπόν με ενδιαφέρον αναμένονται οι επόμενες ώρες και ημέρες στον Α.Ο.Κ. και βέβαια το μεγάλο ερωτηματικό το οποίο αιωρείται είναι το ότι τι θα γίνουν οι παίκτες οι οποίοι υπέγραψαν ήδη συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα το καλοκαίρι που διανύουμε, στην περίπτωση που οι νέοι διαχειριστές της ομάδας καλέσουν άλλους ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν νέα συμβόλαια.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Γιάννη Τοπαλίδη όπως άλλωστε και αναμένονταν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε 6 τέρματα απέναντι στο συγκρότημα της Α.Ε. Καβάλας και σίγουρα φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων. Μάλιστα να σημειωθεί ότι το ντεμπούτο του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αθηνών Νίκου Κουρέλα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα συνοδεύτηκε με δύο τέρματα ενώ σκόρερ χρίστηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Τερζίδης ο οποίος αποκτήθηκε από τον Κεραυνό Κρηνίδων. Στο και μετά τη σέντρα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου, ο Άρτσε έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να γράψει το (0-1). Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας της Καβάλας Τιγγιρίδης ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή του Α.Ο.Κ. τον Τζιγέρογλου και το πέναλτι που σφύριξε αμέσως ο διαιτητής ανέλαβε να το εκτελέσει ο Αγγελίδης, αλλά σε ετοιμότητα ο γκολκίπερ Τιγγιρίδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 15΄ ο Πάλας που καραδοκούσε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (0-2). Στο 35΄ ο Άρτσε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν με σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το (0-3). «Καρέ» τερμάτων για τον Α.Ο.Κ. είχαμε στο 43΄ όταν μετά τη σέντρα του Ντόση ο νεοαποκτηθείς Τερζίδης με κεφαλιά έγραψε το (0-4). Στο 52΄ με γυριστό εντυπωσιακό σουτ ο Κουρέλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (0-5) ενώ ο «χορός» των τερμάτων της Καβάλας ολοκληρώθηκε στο 59΄ όταν ο ίδιος παίκτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ (0-6).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Αθανάσιος Βερνέζης της Ε.Π.Σ. Καβάλας και οι βοηθοί του Γιώργος Μπρούσας και Ιωάννης Ρέμπας. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

     

    Α.Ε. Καβάλας (Βασίλης Ζέρβας): Χαδόλιας, Αντωνάκης, Σεμερτζίδης, Μπλέτσας, Αγγελίδης, Παχατουρίδης, Τζιγέρογλου, Ίσα, Λιόλιος, Λευθέρης, Άγγος.

    Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Αραπίδης, Χρηστάκης, Δόρκας, Αθανασιάδης, Αδαμίδης, Τομπούλης, Ταταλιάς, Τσαπανίδης, Κωστόπουλος, Εμινίδης.

     

    ΠΑΕ Καβάλα (Γιάννης Τοπαλίδης): Τιγγιρίδης, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γαβριηλίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Άρτσε, Παπαδόπουλος, Πάλλας, Τερζίδης, Ντόσης.

     

    Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Καζαντζίδης, Κάμπατζης, Χελιδόνης, Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ντομί, Καπνόπουλος, Κουρέλας, Αϊγκιγιούν (υπό δοκιμή), Θεοδωρίδης, Γραμματικός, Κυγάης, Χατζόπουλος.

    One Response to “Εύκολο απόγευμα για τον Α.Ο.Κ. που νίκησε στο «Βερούλειο» γήπεδο την Α.Ε. Καβάλας με σκορ (0-6) – Ενδιαφέρον όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην κερκίδα που βρέθηκε ο Βλάσσης Τσάκας – Υπέγραψε συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ Καβάλα ο Νίκος Κουρέλας”