Bookmarks

     

    Το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας και ειδικότερα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το διεθνές τουρνουά φιλίας μπάσκετ γυναικών U15 με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας. Ένα διεθνές τουρνουά το οποίο θα παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με ελεύθερη είσοδο.

     

    Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος ξεκίνησε το 2009 με τη συμμετοχή των συγκεκριμένων 4 εθνικών ομάδων και κάθε χρόνο διεξάγεται εναλλάξ σε μία εκ των χωρών που λαμβάνουν μέρος σ’ αυτό. Να σημειώσουμε ότι οι ηλικίες που επιλέγονται, αφορούν αθλήτριες γεννημένες τα έτη 1998-1999-2000 ενώ να τονιστεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει τις πιο μικρές σε ηλικία αθλήτριες, γεννημένες τα έτη 1999-2000. Πρόκειται για αθλήτριες που εν δυνάμει θα στελεχώσουν τις εθνικές ομάδες κορασίδων και αποτελούν προθάλαμο αυτής. Από την περιοχή μας συμμετέχει η αθλήτρια της Δράμας Κωνσταντίνα Αρσένογλου ενώ να τονιστεί ότι ομοσπονδιακός προπονητής θα είναι ο Παναγιώτης Παπανικολάου με βοηθό του τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η είσοδος για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν το διεθνές τουρνουά φιλίας γυναικών U15, στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» είναι ελεύθερη.

     

    One Response to “Το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας και ειδικότερα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το διεθνές τουρνουά φιλίας μπάσκετ γυναικών U15 με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας”