Bookmarks

     

    Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου έχουν δικαίωμα τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προκειμένου να καταθέσουν τη δήλωση συμμετοχής τους, στη διοργανώτρια αρχή, για το πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ενώ η δήλωση συμμετοχής των σωματείων για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας λήγει στις 23 Αυγούστου. Όλα τα παραπάνω γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου της διοργανώτριας αρχής και στο οποίο δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες μεταγραφών με υποσχετική.

     

    Παράλληλα στο σχετικό δελτίο τύπου γίνεται γνωστό ότι όσες ομάδες δεν έχουν παραλάβει τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων, του κυπέλλου και υποδομής να τις παραλάβουν από τα γραφεία της τοπικής Ένωσης.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σχετικά με τις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής έχει ως εξής:

     

    1. Παρακαλούνται όσα σωματεία δεν έχουν παραλάβει τις προκηρύξεις πρωταθλημάτων κυπέλλου και πρωταθλημάτων υποδομής να τις παραλάβουν από τη γραμματεία της ένωσης.

     

    2. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία να τακτοποιηθούν ταμειακά προς την Ε.Π.Σ. Καβάλας προκειμένου να αποκτήσουν το δικαίωμα, να δηλώσουν συμμετοχή σε κύπελλο και πρωτάθλημα, να αποκτήσουν και να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστές και γενικότερα να έχουν το δικαίωμα τις όποιας συναλλαγής με τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.

     

    3. Εφιστούμε την προσοχή σε όλα τα σωματεία μας, ότι οι αποδεσμεύσεις και η απόκτηση ποδοσφαιριστή με υποσχετική λήγουν την Τετάρτη 31-7-2013.

     

    4. Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων στο πρωτάθλημα λήγει την 9-8-2013.

     

    5. Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων στο κύπελλο λήγει την 23-08-2013».

    One Response to “Στις 9 Σεπτεμβρίου λήγει η δήλωση συμμετοχής των σωματείων στο πρωτάθλημα και στις 23 Αυγούστου η δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας”