Bookmarks

     

    Σε 6 ομίλους θα διεξαχθεί φέτος το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο οι όμιλοι θα μειωθούν σε 4 όπως ανέφερε μεταξύ των άλλων στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Μιχάλης Τζανόπουλος. Πιο συγκεκριμένα ο Μιχάλης Τζανόπουλος σημείωσε μεταξύ των άλλων ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου, οι ομάδες με βάση γεωγραφικά κριτήρια

     

    Οι δηλώσεις του Μιχάλη Τζανόπουλου

    Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Γ΄ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος υπογράμμισε τα εξής:

     

    -«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα. Όμως είμαστε αναγκασμένοι να δουλεύουμε για την αναδιοργάνωση της κατηγορίας. Βαδίζουμε την τελική μορφή που θα έχει η Γ’ Εθνική, η οποία θα είναι τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων. Για την Β’ Εθνική δεν έχουμε λόγο εμείς, καθώς αυτή θα οργανώσει το δικό της κομμάτι ξεχωριστά. Φέτος θα είναι οι έξι οι όμιλοι αλλά από εκεί και πέρα θα μειωθούν στους τέσσερις. Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν βάσει των συμμετοχών που θα καταθέσουν μέχρι και τις 31 του μήνα με γεωγραφικά κριτήρια. Αν χρειαστεί θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες ανά όμιλο, και όχι περισσότεροι όμιλοι. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο κομμάτι γεωγραφικά και χρειάζεται προσοχή. Θα ξεκινήσουμε από βόρεια και θα φτιάξουμε τους ομίλους ανάλογα με τις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχές. Είχαμε ζητήσει από την Ένωση Β’ – Γ’ Εθνική να μας στείλει ένα πλάνο μέχρι και τις 25 του μήνα για να προχωρήσουμε. Η διοργανώτρια πάντα έχει το λόγο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ποιος το φανταζόταν ότι η ΑΕΚ θα ήταν στην Γ’ Εθνική. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».

     

    -Σε ερώτηση για την διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο Μιχάλης Τζανόπουλος σημείωσε:

    -«Δεν γνωρίζω. Θα συζητηθούν και θα γίνει το καλύτερο. Εμείς αυτό που αναζητούμε είναι να διαμορφώσουμε την κατηγορία και το πρόγραμμα για να μπορούν να αντέξουν οικονομικά οι ομάδες. Από την πλευρά μας έχουμε προσπαθήσει να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν και μάλιστα έγκαιρα αυτά που θα έπρεπε να γνωρίσουν».

     

    -Και για την χρήση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες ο ίδιος υπογράμμισε τα εξής:

    -«Θα είναι σπουδαίο να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Θα είναι το σπίτι των Εθνικών ομάδων. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε».

    One Response to “Σε 6 ομίλους θα διεξαχθεί φέτος το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τη συγκρότηση των ομίλων σύμφωνα με γεωγραφικά κριτήρια”