Bookmarks

    Τίποτε δε φαίνεται να ισχύει σύμφωνα με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Καβάλα, από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας στο chat τοπικών ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με την οριστική συμφωνία στην οποία προχώρησε ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης με Καβαλιώτη επιχειρηματία για την πώληση του 55% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα είδαν το «φως της δημοσιότητας» και εκφράζουν μόνο την άποψη του ανώνυμου Καβαλιώτη που προχώρησε στη σύνταξη του συγκεκριμένου κειμένου, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Γιώργος Τσοκτουρίδης συμφώνησε σε όλα και μάλιστα οριστικά με Καβαλιώτη επιχειρηματία για να πουλήσει το 48% των μετοχών που ο ίδιος διαθέτει και το 7% που διατηρεί ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής. Την ίδια ώρα το www.kavalagoal.gr σημειώνει ότι ο επιχειρηματίας ηλικίας 48 ετών και ασχολείται με δημόσια έργα είναι υπαρκτό πρόσωπο και ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Καβάλα με τις εξελίξεις να τρέχουν.

     

    Σύμφωνα με τα γραφόμενα, ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα είναι Καβαλιώτης επιχειρηματίας ηλικίας 48 ετών και ασχολείται με δημόσια έργα. Το ίδιο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει: «Τα χέρια δόθηκαν και απομένουν λεπτομέρειες (πράξη σε συμβολαιογράφο στην Αθήνα) για να αλλάξει σελίδα οριστικά ο Α.Ο.Κ.». Εξελίξεις θα έχουμε μέχρι την Παρασκευή, ημέρα παρουσίασης του νέου ιδιοκτήτη, προς το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας.

     

    Προκάλεσαν εντύπωση

    Το σίγουρο είναι ότι όλα τα παραπάνω τα οποία αναγράφονται σε δύο τουλάχιστον chat ηλεκτρονικών σελίδων της Καβάλας, δικαιολογημένα προκάλεσαν εντύπωση στη φίλαθλη κοινή γνώμη με ανάλογες προεκτάσεις. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ακούσαμε χίλια δυο τον τελευταίο καιρό, διαβάσαμε ακόμη περισσότερα αλλά όπως αποδείχθηκε όλα του είδους τα σενάρια περί πώλησης των μετοχών του Α.Ο.Κ. τον τελευταίο καιρό που είδαν το «φως της δημοσιότητας» δεν ανταποκρίθηκαν στην πραγματικότητα, γιατί όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο www.kavalagoal.gr ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ομάδας Γιώργος Τσοκτουρίδης καμία από τις προτάσεις που δέχτηκε με τους ενδιαφερόμενους τους οποίους συζήτησε, δεν ήταν σοβαρές και δεν είχαν επί της ουσίας κάποιο σοβαρό ζήτημα.

     

    Γ. Τσοκτουρίδης: «Δεν έχω ιδέα για όλα αυτά»

    Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των συγκεκριμένων σχολίων-απόψεων που κατατέθηκαν στα chat των ηλεκτρονικών τοπικών Μέσων Μαζικής  το www.kavalagoal.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη και από τον οποίο ζήτησε την άποψή του για όλα όσα είδαν το «φως της δημοσιότητας» και μέσα από τα οποία εκφράζονταν η βεβαιότητα περί πώλησης του 55% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Καβάλα. Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης δήλωσε άγνοια τόσο για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων απόψεων που δημοσιεύτηκαν δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ο ίδιος δεν έχει προχωρήσει σε καμία απολύτως συμφωνία για πώληση του 55% του μετοχικού κεφαλαίου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Παράλληλα ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης μας διευκρίνισε ότι στην παρούσα χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, ο ίδιος συζητάει με κάποιους ενδιαφερόμενους αγοραστές, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει «τα χέρια» με κανέναν εξ αυτών.

    Comments are closed.