Bookmarks

     

    Τα όρια της αντοχής και της ανοχής των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καβάλα εξαντλήθηκαν όπως οι ίδιοι σημειώνουν στη σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσαν και την οποία, πρώτο το www.kavalagoal.gr φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα οι ίδιοι τους στη συγκεκριμένη ανακοίνωση σημειώνουν ότι ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους με τη φανέλα του Α.Ο.Κ. στο περσινό πρωτάθλημα της Football League, έκαναν ότι μπορούσαν κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά ωστόσο εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένοι προκειμένου να προχωρήσουν σε προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Παράλληλα οι ίδιοι σημειώνουν ότι: «Είναι κρίμα, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Και η ευθύνη δεν είναι δική μας».

     

    Η ανακοίνωση των παικτών της ΠΑΕ Καβάλα

    Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καβάλα περιλαμβάνει τα εξής:

     

    -«Εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, από σεβασμό στην κοινή γνώμη, ειδικά δε στους φιλάθλους της Καβάλας, τους οποίους ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξη τους, επιθυμούμε να προχωρήσουμε σε ενημέρωση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα μας, καθώς, δυστυχώς, εξαντλήθηκαν πλέον τα όρια αντοχής κι ανοχής μας. Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, κ.Γιώργο Τσοκτουρίδη, εξακολουθούμε να βιώνουμε την ασυνέπεια σε ότι αφορά τη, στοιχειώδη έστω, τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων που η ομάδα μας είχε αναλάβει απέναντι μας. Εδώ και πολλούς, δυστυχώς, μήνες, δεν έχουμε πάρει τα δεδουλευμένα μας, τα χρήματα που θα μας παρείχαν τις δυνατότητες και θα μας εξασφάλιζαν τις προϋποθέσεις για την επιβίωση μας. Κατανοούμε ότι όλη η χώρα αντιμετωπίζει μία άνευ προηγουμένου και πολυεπίπεδη οικονομική κρίση, αλλά, ποιος εργαζόμενος θα μπορούσε, άραγε, να υπομείνει ότι κι εμείς, καθώς, αγωνισθήκαμε σε πρωτάθλημα-μαραθώνιο 40 αγωνιστικών, χωρίς να έχουμε πάρει έστω μέρος από όσα συμφωνήσαμε με την ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ανταποκριθήκαμε στις υποχρεώσεις μας, κάναμε ότι μπορούσαμε κάτω απο αυτές τις συνθήκες, πλέον δεν μπορούμε άλλο, δεν είναι δυνατό να περάσουμε πάλι τα ίδια. Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε προσφυγές, ώστε να διεκδικήσουμε τα οφειλόμενα και να αναζητήσουμε καλύτερη τύχη, αν και η αλήθεια είναι ότι μας εξωθεί η ίδια η ομάδα μας κι η αδιαφορία-ασυνέπεια της σε αυτή την κίνηση μας, η οποία δεν αποτελεί επιλογή, αλλά, ανάγκη. Ευχόμαστε στην ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ το καλύτερο για τη συνέχεια. Ειλικρινά, τιμάμε την ομάδα μας, αγαπάμε την πόλη και τον κόσμο της, αλλά, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. Πρέπει να ζήσουμε τους ανθρώπους μας και τους εαυτούς μας. Είναι κρίμα, αλλά, δεν γίνεται αλλιώς. Κι η ευθύνη δεν είναι δική μας».

     

    10 τουλάχιστον οι προσφυγές

    Με βάση τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μερίδας ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καβάλα 10 αναμένεται να είναι οι προσφυγές που θα κατατεθούν άμεσα από παίκτες οι οποίοι προέρχονται απ’ το περσινό ρόστερ των «Αργοναυτών». Οι προσφυγές αναμένεται να κατατεθούν την ερχόμενη Δευτέρα (15/7) ή το αργότερο την Τρίτη (16/7). Πιο συγκεκριμένα οι 10 ποδοσφαιριστές οι οποίοι αναμένεται να προχωρήσουν σε προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους από την ΠΑΕ Καβάλα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.kavalagoal.gr είναι οι εξής: Γιάννης Χλωρός, Θοδωρής Τριποτσέρης, Πιέρ Καλαγκάνης, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Γελαδάρης, Στέλιος Μαραγκός, Τάσος Παγώνης και Γιώργος Σουλογάνης, Ευθύμης Κοτίτσας και Θόδωρος Πακάλτσης.

     

    Εν αναμονή των εξελίξεων

    Με δεδομένη λοιπόν την πρόθεση 10 ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περσινό ρόστερ της ΠΑΕ Καβάλα να προχωρήσουν σε προσφυγές, το Σαββατοκύριακο το οποίο έρχεται (13-14/7) αναμένεται να είναι «καυτό» και πλέον η Διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα και πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρός της και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης είναι αυτός ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Αν βέβαια μέσα στο επόμενη διήμερο υπάρξουν Διοικητικές εξελίξεις, θετικού χαρακτήρα, δεν αποκλείεται έστω και την τελευταία στιγμή να αποφευχθεί η πρόθεση των ποδοσφαιριστών να προχωρήσουν σε προσφυγές.

    One Response to “Δέκα (10) παίκτες του Α.Ο.Κ. προχωρούν σε προσφυγές τη Δευτέρα (15/7) και στην ανοιχτή επιστολή τους που πρώτο φέρνει στη δημοσιότητα το www.kavalagoal.gr τονίζουν ότι: «Είναι κρίμα αλλά δε γίνεται αλλιώς και η ευθύνη δεν είναι δική μας». Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Γιάννης Χλωρός, Θοδωρής Τριποτσέρης, Πιέρ Καλαγκάνης, Μανώλης Αποστολίδης, Δημήτρης Γελαδάρης, Στέλιος Μαραγκός, Τάσος Παγώνης, Γιώργος Σουλογάνης, Ευθύμης Κοτίτσας, Θόδωρος Πακάλτσης”