Bookmarks

     

    Απόλυτη επιτυχία σημείωσε σε επίπεδο διοργάνωσης του διεθνές τουρνουά φιλίας παγκορασίδων μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα, από τις 26 μέχρι και τις 28 Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο διεθνές τουρνουά συμμετείχαν εκτός από τη χώρα μας, οι εθνικές ομάδες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας και σίγουρα το φίλαθλο κοινό της Καβάλας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ποιοτικό μπάσκετ από αθλήτριες οι οποίες αποτελούν το μέλλον όλων των χωρών.

     

    «Σημαντική εμπειρία»

    «Ήταν μια σημαντική εμπειρία για όλους. Ιδιαίτερα για τις παίκτριες που πήραν παραστάσεις από παιχνίδια με αρκετά καλές αντιπάλους. Το γεγονός ότι ηττηθήκαμε τρεις φορές δεν είναι τόσο σημαντικό αφού η ομάδα μας είχε παίκτριες μικρότερες σε ηλικία και αγωνίστηκε με παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Ελπίζω το τουρνουά να μας δώσει τα ερεθίσματα για μια καλύτερη πορεία τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο Καβαλιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας, Παναγιώτης Παπανικολάου.

     

    Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα της Γαλλίας η οποία σημείωσε 3 νίκες σε ισάριθμούς αγώνες, τη 2η θέση κατέλαβε η ομάδα της Ισπανίας, την 3η θέση η Ιταλία ενώ 4η κατετάγη η εθνική ομάδα παγκορασίδων της χώρας μας.

     

    Τα αποτελέσματα

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» ήταν τα εξής:

     

    1η αγωνιστική

    (Παρασκευή 26 Ιουλίου)

    Ιταλία-Ισπανία 47-50

    Ελλάδα-Γαλλία 26-73

     

    2η αγωνιστική

    (Σάββατο 27 Ιουλίου)

    Γαλλία-Ιταλία 48-36

    Ελλάδα-Ισπανία 37-57

     

    3η αγωνιστική

    (Κυριακή 28 Ιουλίου)

    Γαλλία-Ισπανία 42-37

    Ελλάδα-Ιταλία 36-58

    Comments are closed.