Bookmarks

    Άκρως πετυχημένη χαρακτηρίζεται η συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης (3/7) στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη και με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας που διατηρούν τμήματα υποδομής προκειμένου να συζητηθούν όλες οι πτυχές της μεγαλύτερης βαρύτητας που θα πρέπει να ακολουθηθεί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Στη συνάντηση το παρών έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, ο Γραμματέας της τοπικής Ένωσης Χρόνης Γκαϊτατζής καθώς επίσης και ο υπεύθυνος προπονητής της ομάδας παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας Θεόφιλος Βαλκανίδης, καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι σωματείων που διαθέτουν τμήματα υποδομής και ακαδημιών ποδοσφαίρου που δραστηριοποιούνται στο Νομό Καβάλας.

     

    Εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος

    Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και από τις δύο πλευρές, οι οποίες προχώρησαν σε συμφωνία σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε οι ηλικίες Κ9 και Κ11, σε τακτά χρονικά διαστήματα ανά Σαββατοκύριακο, καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου να δραστηριοποιούνται με τουρνουά τα οποία θα διεξάγονται μεταξύ των αντίστοιχων τμημάτων, των συλλόγων των σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ. Καβάλας που δραστηριοποιούνται. Μάλιστα μεταξύ των άλλων αποφασίστηκε οι αθλητές των τμημάτων Κ9 να μην είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν στην έκδοση δελτίων. Την ίδια ώρα από κοινού αποφασίστηκε η διεξαγωγή πρωταθλημάτων για τα τμήματα Κ13, Κ15 και Κ17 καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ τα τμήματα Κ17 θα πλαισιώνονται από ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 1996, 1997 και 1998. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης στο σύντομο χαιρετισμό τον οποίου απηύθυνε σε όλους όσους έδωσαν το παρών τους, ζήτησε από όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού και τα οποία διατηρούν τμήματα υποδομής όλων των ηλικιών, να συμβάλλουν και αυτοί από τη δική τους πλευρά σύμφωνα με τις δυνατότητες που διαθέτουν στα πρωταθλήματα τα οποία θα διεξαχθούν την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να είναι ακόμη καλύτερα σε επίπεδο ποιότητας από εκείνα τα οποία προηγήθηκαν, ώστε σταδιακά να γίνονται, σταθερά και σημαντικά βήματα.

     

    Πλήθος επωνύμων

    Στη συγκεκριμένη συνάντηση έδωσαν το παρών τους πλήθος επωνύμων από το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ αυτών διακρίναμε τον Πρόεδρο της Α.Ε. Καβάλας Αντώνη Πρασίνη, τον υπεύθυνο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής Μανώλη Γερακίνη, τον προπονητή Γιάννη Κουμλιά, τον υπεύθυνο προπονητή του ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Σίμο Ανθουλάκη, τον καθηγητή προπονητών της Ε.Π.Ο. Άγγελο Κυρανούδη, τον προπονητή της ακαδημίας ποδοσφαίρου Μουντιαλίτο Αλέξη Δήμου, τον επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου Αθλητές/Ολυμπιακός Γιώργο Παπανδρέου, τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής του Νέστου Χρυσούπολης κ. Μπανίδη, τον επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης Γιώργο Ιωσηφίδη, τους εκπροσώπους των σωματείων Παγγαίο και Δόξα Αμυγδαλεώνα καθώς επίσης και άλλους παράγοντες του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

    One Response to “Εποικοδομητική η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (3/7) μεταξύ του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων που διατηρούν τμήματα υποδομής”