Bookmarks

     

    Ένα χρόνο ζωής συμπλήρωσε πρόσφατα η Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας και σίγουρα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα έχει να επιδείξει σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς, σε όλες τις κατευθύνσεις. Μάλιστα οι πρωτοβουλίες αυτές στο χρονικό διάστημα του ενός έτους που λειτουργεί η Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας έχουν σημαντικό και ιδιαίτερα κοινωνικό χαρακτήρα. Δραστηριότητες οι οποίες έγιναν γνωστές από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας, μέσω σχετικού δελτίου τύπου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης της φίλαθλης κοινής γνώμης.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας το οποίο εκδόθηκε και στο οποίο γίνεται ο απολογισμός των δραστηριοτήτων της χρονιάς που πέρασε έχει ως εξής:

    -«Ένας χρόνος έκλεισε για την λέσχη μας , μια δύσκολη χρόνια στα αθλητικά της πολης μας αλλά και σε πολλές οικογένειες. Σταθήκαμε δίπλα  σε όσους μπορούσαμε προσφέραμε, μοιραστήκαμε αλλά και διδαχτήκαμε , υπήρξαν όμορφες στιγμές αλλά και δύσκολες. Χρόνια πολλά Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας, χιλιάδες ευχές με όλη μας την αγάπη. O απολογισμός της Λέσχης Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας :

    – Δημιουργήθηκε στις 9/7/2012 έκανε το ξεκίνημα της η ΛΦΓΚ.

    – Τιμήσαμε την Άνθη Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου λίγο πριν την μάχη  στο Λονδίνο.

    – Μαζέψαμε και συνεχίζουμε, ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια βοηθώντας τις μέρες των Χριστουγέννων 30 οικογένειες.

    – Επισκεφτήκαμε με τους παίκτες του ΑΟΚ την Παιδόπολη και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας, δίνοντας δωράκια και χαρά στα παιδιά.

    – Προσφέραμε  ρούχα και παιχνίδια στο «Χαμόγελο του Παιδιού στη Θεσσαλονίκη.

    – Βοηθήσαμε όσο μπορούσαμε τους παίκτες του ΑΟΚ στον τομέα της σίτισης και της ψυχαγωγίας (δωρεάν είσοδος στο Apollon Cinema).

    – Συμμετοχή σε αιμοδοσίες.

    – Eνισχύσαμε τις τοπικές μας ομάδες τόσο με την φωνή μας όσο και με την πώληση εισιτηρίων διαρκείας».

    Comments are closed.