Bookmarks

     

    Ως επτασφράγιστο μυστικό κρατάει το όνομα του ενδιαφερόμενου Καβαλιώτη που ασχολείται με οικοδομικές επιχειρήσεις και δημόσια έργα, και ενδιαφερόμενου για την ανάμιξή του στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα, ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος, Γιώργος Τσοκτουρίδης ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με τον ίδιο. Ο γνωστός συμπολίτης μας το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό κυρίως για λόγους διακριτικότητας, στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε και στην πρώτη συνάντηση την οποία είχε με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, εκδήλωσε την επιθυμία του να εμπλακεί στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα είτε με τη συμμετοχή του στο νέο Διοικητικό σχήμα το οποίο θα προκύψει είτε έχοντας υπό την κατοχή του αρχικά μέρος του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

     

    Το πρόσωπο αυτό να σημειώσουμε είναι ιδιαίτερα γνωστό στην τοπική κοινωνία με πλούσια επαγγελματική δραστηριότητα και η ηλικία του δεν ξεπερνάει το 48ο έτος. Πρόκειται για ένα πρόσωπο οικονομικά ευκατάστατο ο οποίος δεν είναι άγνωστος με την «στρογγυλή θεά» του ποδοσφαίρου. Καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr σημειώνουν ότι η τελευταία συνάντηση του προσώπου στο οποίο αναφερόμαστε με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργο Τσοκτουρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (3/7) γύρω στις 3 το μεσημέρι εκεί που οι δύο πλευρές προχώρησαν τις αρχικές συζητήσεις τις οποίες είχαν κάνει προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την περαιτέρω συνεργασία. Η συνάντηση των δύο ανδρών ήταν διάρκειας μίας περίπου ώρας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και εκεί από την πλευρά του ο Γιώργος Τσοκτουρίδης ζήτησε από τον ενδιαφερόμενο για να ασχοληθεί με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα δύο πράγματα. Πρώτον συζητήθηκε το οικονομικό και δεύτερον ζητήθηκαν εκείνες οι εγγυήσεις προκειμένου να υπάρξει προοπτική στην ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Football League. Οι τελευταίες ενδείξεις αναφέρουν ότι η συζήτηση η οποία έγινε χαρακτηρίζεται ως άκρως εποικοδομητική μιας και οι δύο πλευρές κυρίως από την πλευρά του ενδιαφερόμενου επενδυτή, έδειξε ότι υπάρχουν τα δεδομένα από μέρους του προκειμένου να προχωρήσει η συνεργασία.


    Την Πέμπτη (11/7) η οριστικοποίηση

    Αποκλειστικές πληροφορίες του www.kavalagoal.gr αναφέρουν μεταξύ των άλλων ότι από την πλευρά του ο ενδιαφερόμενος για να ασχοληθεί με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα στη συνάντηση την οποία είχε σήμερα Τετάρτη (3/7) με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη ζήτησε μία εβδομάδα περιθώριο προκειμένου να απαντήσει για τις οριστικές προθέσεις του σχετικά με την εμπλοκή του ή μη με την ΠΑΕ Καβάλα. Όλα πάντως δείχνουν ότι παίρνουν το δρόμο τους και το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αν όλα πάνε καλά όπως δείχνουν ότι πάνε αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Συμπερασματικά εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι όλα βαδίζουν αργά μεν αλλά σταθερά προκειμένου στο τέλος να υπάρξουν εξελίξεις με θετικό χαρακτήρα.

     

    Έρχεται τεχνικός διευθυντής και 6 ποδοσφαιριστές

    Η μετακίνηση του πρώην τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη στην ΠΑΕ Ηρακλής σίγουρα και όπως ήταν αναμενόμενο δρομολογεί εξελίξεις στο τεχνικό επιτελείο της Καβαλιώτικης εταιρίας και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του www.kavalagoal.gr το αργότερο μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή. Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι και εκείνο του πρώην προπονητή της Καβάλας Βαγγέλη Γούτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν θέσει επί τάπητος στη συζήτηση που έγινε κάποια πράγματα. Εκείνο το οποίο αποκαλύπτει σήμερα Τετάρτη (3/7) το www.kavalagoal.gr είναι το ότι ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει συζητήσει με ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα και το αργότερο μέχρι τις 25 Ιουλίου 5 εξ αυτών θα υπογράψουν συμβόλαια συνεργασίας για να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα.

    One Response to “Όπως αποκαλύπτει το www.kavalagoal.gr προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη (11/7) ζήτησε από τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο Γιώργο Τσοκτουρίδη σήμερα Τετάρτη (3/7) ο ενδιαφερόμενος Καβαλιώτης επενδυτής για να απαντήσει στα όσα συζητήθηκαν – Μέχρι τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας αναλαμβάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Καβάλα με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη να έχει προχωρημένες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της”