Bookmarks

    Τους 41 υποψηφίους του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» για τις εκλογές της νέας Διοίκησης στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας που προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, παρουσίασε το πρωί της προηγούμενης Κυριακής (28/7) ο νυν Πρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης Χαράλαμπος Ευσταθιάδης. Μία παρουσίαση η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Παλλάδιο» στην Καβάλα παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής, πολλών υποψηφίων για τη νέα Διοίκηση καθώς και του αρχιδιαιτητή της Ε.Π.Σ.Κ. Βασίλη Κυριακούδη. Να σημειωθεί το γεγονός ότι αρχικά ο αριθμός των υποψηφίων του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» ήταν 40, συγκεκριμένος σύλλογος απέσυρε την υποψηφιότητα υποψηφίου αλλά την ίδια ώρα προστέθηκαν άλλοι δύο για να φτάσει ο αριθμός αυτός στους 41 και όχι στους 39.

     

    Να σημειωθεί το γεγονός υποψήφιος Πρόεδρος και νυν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, παίρνοντας το λόγο ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους που παραβρέθηκαν στο συγκεκριμένο ραντεβού παρά το δύσκολο της μέρας αλλά και της ώρας και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που εκείνη την ώρα υπήρχαν. Ακολούθως έκανε αναφορά στον Χρήστο Χρυσαλίδη που αποχωρεί από τα διοικητικά της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο Δήμο Νέστου αλλά και ως πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Μάλιστα από την πλευρά του ο Χρήστος Χρυσαλίδης σημείωσε:

    -«Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία και εύχομαι, ολόψυχα, καλή επιτυχία στο έργο σας».

     

    Οι δηλώσεις του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Συνεχίζοντας την αναφορά του ο νυν Πρόεδρος αλλά και εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος Χαράλαμπος Ευσταθιάδης για τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου μεταξύ των άλλων σημείωσε και τα εξής:

    -«Εκτός από τους υποψήφιους μας, θα ήθελα να σας σημειώσω ότι μας στηρίζουν όπως μας είπαν άλλα τρία (3) σωματεία του Νέστου, άλλα τέσσερα από τη Θάσο, άλλα τέσσερα (4) από τη Καβάλα και τρία (3) από το Δήμο Παγγαίου» και ακολούθως έκανε αναδρομή της τελευταίας τετραετίας:

    -«Η παρούσα διοίκηση εκλέχθηκε το 2009 με πρόεδρο τον Γιώργο Σουφλέρη. Τον Οκτώβριο ανέλαβε νέα καθήκοντα στην ΕΠΟ ως υπεύθυνος εθνικών ομάδων εκτός του τμήματος ανδρών και ανέλαβα εγώ την προεδρία. Από την ημέρα που εκλεχτήκαμε είχαμε πολλά να διαχειριστούμε. Βρισκόμαστε στον έκτο μήνα χωρίς να έχει έρθει ούτε ένα ευρώ στην Ένωση από την Ομοσπονδία. Αν προχωρήσουμε έτσι θα δούμε τι θα κάνουμε σε συνεννόηση με τα σωματεία μέλη μας. Οι δαπάνες της Ένωσης φτάνουν στις 80-90 χιλιάδες ευρώ».

     

    -Για τη δύναμη των σωματείων της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης σημείωσε:

    «Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας τα σωματεία της δύναμής της ήταν 62 αλλά φτάσαμε στα 68. Παρότι σε όλες τις Ενώσεις έχουμε μειώσεις στον αριθμό των σωματείων, εμείς αντίθετα είχαμε αύξηση. Έχουμε τέσσερις ομάδες στην Γ’ Εθνική, μεγάλος αριθμός για μια Ένωση με 60 σωματεία. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται καλή δουλειά. Δίνουμε βάρος στα παιδιά και θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τους παράγοντες προς αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε, κάποια στιγμή, το ποδόσφαιρο να εκπροσωπείται από παιδιά του χωριού. Αυτός είναι ο στόχος τετραετίας ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν παράγοντες».

     

    -Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας και υποψήφιος για την Προεδρία της νέας Διοίκησης Χαράλαμπος Ευσταθιάδης έκανε αναφορά και στις ομάδες του Νομού Καβάλας οι οποίες τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζονται στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Χαρακτηριστικά για το θέμα αυτό δήλωσε:

    -«Ο Κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, Άρης Ακροποτάμου, έφτασε στους τέσσερις του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τον βοηθήσει. Ευχόμαστε να έχουν και οι τέσσερις ομάδες της Γ’ Εθνική καλή πορεία. Τα κινητά όλων ήταν ανοικτά ακόμη και το Σάββατο και την Κυριακή που δεν δουλεύουμε στη διάθεση των εκπροσώπων των σωματείων. Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε τον γραμματέα της Ένωσης Χρόνη Γαϊτατζή που προσπαθεί να λύσει κάθε πρόβλημα, όποια μέρα και ώρα χρειαστεί. Είμαστε περήφανοι γιατί νοικοκυρέψαμε την Ένωση, που δεν χρωστά. Δεν διεκδικήσαμε ποτέ το αλάθητο γιατί όποιος δουλεύει κάνει λάθη».

     

    -Αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση των νέων πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Καβάλας ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» Χαράλαμπος Ευσταθιάδης υπογράμμισε:

    -«Φέτος θα έχουμε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα με τρεις κατηγορίες, με 20 ομάδες η καθεμία και καταργήθηκε η Γ’ κατηγορία ώστε αν πάρουν επιχορηγήσεις να πάρουν τα χρήματα ως Α’ και Β’ κατηγορία. Η αναδιάρθρωση έγινε με πλάνο αναδιάρθρωσης για οικονομικούς κυρίως λόγους και δεν μας ενδιαφέρει το εκλογικό αποτέλεσμα». Για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής είπε: «Έχουμε 100 τμήματα παίδων και εφήβων. Αν βάλουμε ότι το κάθε ένα έχει 15 παιδιά έχουμε συνολικά, τουλάχιστον, 1500 παίκτες. Είναι μεγάλη η προσφορά των παραγόντων απέναντι στις οικογένειες των παιδιών. Στόχος μας είναι να μεγαλώσει αυτός ο αριθμός, να βάλουμε τα παιδιά να αθληθούν, να διαπαιδαγωγηθούν, να κοινωνικοποιηθούν».

     

    -Αναφορά έκανε και στη διαιτησία σημειώνοντας τα εξής:

    -«Λειτούργησαν ήδη 4 σχολές από όπου αποφοίτησαν 74 νέοι διαιτητές από τους οποίους παίζουν οι 45. Επίσης, έγιναν ενημερωτικές ημερίδες ανά δήμο. Επίσης, έγινε πρόταση από την Επιτροπή διαιτησίας να μειωθεί το εξοδολόγιο κατά 12-13 ευρώ και στην Β’ κατηγορία θα είναι μικρότερο το κόστος». Τόνισε επίσης: «Κάναμε σεμινάρια πρώτων βοηθειών και έχουμε νοσηλευτές που μπορούν, με ελάχιστο κόστος γιατί βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή, να βρίσκονται στα γήπεδα».

     

    Τέλος ο Χαράλαμπος Ευσταθιάδης καλωσόρισε τέλος και τους Κώστα Χανδρουλίδη και τον Θέμη Χατζηαναγνώστου, τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας kavala-pamegipedo.gr, στους οποίους παραχωρήθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τη φετινή χρονιά.

     

    Το λόγο στη συνέχεια πήρε και ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας, και σύμβουλος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Σουφλέρης, ο οποίος σημείωσε:

    -«Οι παράγοντες-άνθρωποι που βρίσκονται σήμερα στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ξέρουν τι σημαίνει να απαιτείς, να διεκδικείς και έχουν φέρει την Ένωση στις κορυφαίες θέσεις στην ΕΠΟ. Δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε. Καταφέραμε να μπορούμε να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με όλα τα σωματεία, για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε για τα σωματεία».

     

    Οι 41 υποψήφιοι

    Στην παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» όπως προαναφέραμε το παρών του έδωσε και ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης, μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Οι 41 υποψήφιοι (από 39 σωματεία) με το ψηφοδέλτιο «Ποδοσφαιρική Πολιτιστική Αθλητική Αναγέννηση» είναι:

    Χαράλαμπος Ευσταθιάδης (υποψήφιος πρόεδρος), Γ. Παπαγεωργίου, Ι. Χατζής, Π. Ηλιάδης, Γ. Σουφλέρης, Κ. Σιδηρόπουλος, Σ. Τσαμάρης, Μ. Κανατάς, Ι. Λαζαρίδης, Δ. Χατζηχρήστου, Κ. Αγγελίδης, Κ.Στεφανίδης, Β. Κουτρουλός, Π. Καραντωνίου, Α. Αντωνίου, Ι. Ελευθεριάδης, Β. Ελευθεριάδης, Ν. Τζιτζιφάκος, Δ. Ζήκος, Δ. Ψυχουδάκης, Ν. Κανάκης, Μ. Παπαδόπουλος, Θ. Ποδάρας, Εμ. Πατέρας, Ι. Σιαμόπουλος, Δ. Σταμίδης, Ι. Τσετίνης, Κ. Παπαδόπουλος, Α. Μυστρίδης, Β. Ραφτόπουλος, Δ. Ξουχιάς, Γ. Μαυρουδής, Σ. Ταξίδης, Α. Στεφανίδης, Ελ. Ρουμελιώτου, Ι. Βαμβακάς, Π. Διακουμής, Η. Κιαχίδης, Γ. Ιωακειμίδης, Κ. Πετρόπουλος, Γ. Μωησιάδης.

    One Response to “Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ποδοσφαιρική-Πολιτιστική-Αθλητική Αναγέννηση» και νυν Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης παρουσίασε τους 41 υποψηφίους για τις εκλογές της 8ης Σεπτεμβρίου”