Bookmarks

     

    Όπως όλα έδειχναν, ο Θωμάς Νίκου θα είναι ο νέος τεχνικός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας μετά τη συμφωνία στην οποία προχώρησε ο Έλληνας τεχνικός, με τον «ισχυρό» άνδρα της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Θωμάς Νίκου, γνώριμος στο κοινό της Καβάλας αλλά και στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Καβαλιώτικης ΚΑΕ και πλέον έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για τις υποχρεώσεις, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Η συμφωνία του Θωμά Νίκου με τον Πρόεδρο της Καβαλιώτικης ΚΑΕ Κώστα Παπακωνσταντίνου ολοκληρώθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο (6-7/7) που διανύσαμε κα λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του δεύτερου από το εξωτερικό. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, έδωσαν τα χέρια και είναι θέμα χρόνου το πότε η Διοίκηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας επίσημα θα ανακοινώσει το όνομά του.

     

    Ξεκίνησε ο σχεδιασμός

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι από πλευράς του 32χρονου προπονητή Θωμά Νίκου ο οποίος κατά το παρελθόν στον πάγκο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, διετέλεσε άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη στην Α1 κατηγορία, ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει και στις άμεσες προτεραιότητες τόσο του ιδίου όσο και από πλευράς της Διοίκησης του Κώστα Παπακωνσταντίνου είναι η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό του αρχηγού της ομάδας Χριστόφορου Στεφανίδη.

    Comments are closed.