Bookmarks

    Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του φακέλου με τα έγγραφα που απαιτούνται, βρίσκεται στο τέλος της και η ΠΑΕ Καβάλα είναι πανέτοιμη από όλες τις πλευρές να τον καταθέσει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έγκριση της σχετικής αδειοδότησης για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει το παραμικρό εμπόδιο, κανένα απολύτως πρόβλημα και το γεγονός αυτό κάνει τους πάντες στο «στρατόπεδο» της ΠΑΕ Καβάλα να είναι αισιόδοξοι, πως όλα θα πάνε καλά.

     

    Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης αναμένεται να κατατεθεί πλήρης, ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία θα κληθεί να εξετάσει και τους υπολοίπους φακέλους, προχωρώντας στη σχετική αδειοδότηση, για όσους πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη σχετική έγκριση. Από κει και πέρα αναμένεται να δρομολογηθούν πολλά πράγματα αφού είναι γνωστό ότι το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί σε πολλά θέματα είτε έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι των «Αργοναυτών» είτε και σε ότι έχει να κάνει με πιθανή αναδιάρθρωση του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα με πιθανή τοποθέτηση νέων μελών χωρίς ωστόσο αυτό να θεωρείται απόλυτα βέβαιο. Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο σκέλος αναμένονται εξελίξεις οι οποίες σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας δε θα έχουν κάποιο συγκλονιστικό χαρακτήρα. Και αυτό γιατί ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Καβάλα να παραμείνει ίδια, δηλαδή με τον νυν Πρόεδρο, Γιώργο Τσοκτουρίδη να διατηρεί το 48% του μετοχικού κεφαλαίου, τον νυν Αντιπρόεδρο Χαράλαμπο Κουφατζή να κρατάει στα χέρια του ποσοστό 7% και τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. να παραμένει έχοντας το ποσοστό που έχει σήμερα και αυτό ανέρχεται στο 45%.

    One Response to “Πανέτοιμη είναι η ΠΑΕ Καβάλα για να καταθέσει το φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την έγκριση της σχετικής αδειοδότησης και πιθανολογείται πως δε θα προκύψουν αλλαγές στη σημερινή μετοχική της σύνθεση”