Bookmarks

     

    Το προηγούμενο Σάββατο (1/6) διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Κλειστό Κολυμβητήριο της Καβάλας, η 1η Ημερίδα Ορίων για την δυνατότητα συμμετοχής των αθλητών και των αθλητριών από 13 έως και 18 ετών στο Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Αθήνα από 22 μέχρι και τις 27 Ιουλίου. Επρόκειτο για μία ημερίδα ορίων κατά τη διάρκεια της οποίας έλαβαν μέρος δεκάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες οι οποίοι ξεχώρισαν, αφήνοντας ταυτόχρονα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

     

    Ο Ν.Ο. Καβάλας συμμετείχε με 14 κολυμβητές και κολυμβήτριες εκ των οποίων οι 11 εξασφάλισαν ήδη την συμμετοχή τους κάνοντας επιδόσεις οι οποίες φανερώνουν ότι για ακόμη μία χρονιά θα υπάρχουν επιτυχίες για τον  Όμιλο. Επίσης για το Θερινό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα διεξαχθεί από τις 9 Αυγούστου έως και τις 11 του ίδιου μήνα οι αθλητές του Ν.Ο. Καβάλας Δήμητρα Αργυρίου, Βασίλης Χατζησυμεών, και Βασίλης Χατζής εξασφάλισαν με τις επιδόσεις τους την συμμετοχή τους εκπροσωπώντας τον Ν.Ο.Κ. και την πόλη της Καβάλας σ’ αυτή την  μεγάλη διοργάνωση. Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας συγχαίρει τα παιδιά και τον προπονητή τους Στέργιο Συλαίο.

     

    Συνέντευξη τύπου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 2015

    Η Οργανωτική επιτροπή του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Finn Masters 2015 πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σχετικά με την διοργάνωση, την σημασία της για την τοπική κοινωνία καθώς και τις προοπτικές που ανοίγονται για τον Ναυτικό Όμιλο Καβάλας, την πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή. Η συνέντευξη θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο «Galaxy», στην αίθουσα «Νέστος», ευγενική παραχώρηση του ομίλου «Airotel Galaxy» υποστηρικτή της προσπάθειας του Ν.Ο.Κ.. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (12/6) στις 7.30 το απόγευμα.

    One Response to “Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας το Σάββατο (1/6) η 1η Ημερίδα Ορίων για το Πανελλήνιο Θερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης”