Bookmarks

     

    Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη (2/7) η συνάντηση των εκπροσώπων των τμημάτων υποδομής που προκαλεί στα γραφεία της, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και η οποία προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Πρόκειται για μία συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων ενώ θα κατατεθούν και προτάσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων γενικότερα, για τους όρους με τους οποίους θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα υποδομής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Η ενδιαφέρουσα συνάντηση των εκπροσώπων των ερασιτεχνικών σωματείων του Νομού Καβάλας που διατηρούν τμήματα υποδομής με τη διοργανώτρια αρχή που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (2/7) στις 6 το απόγευμα είναι γνωστό πως αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω του ότι τα πρωταθλήματα υποδομής της περσινής περιόδου διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, και σίγουρα μπήκαν καλές βάσεις για εκείνα τα οποία θα ακολουθήσουν.

     

    Έτσι λοιπόν η διοργανώτρια αρχή καλεί τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης και βέβαια για ένα καλύτερο αύριο στην αναβάθμιση του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που η βάση της είναι τα τμήματα υποδομής όλων των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών σωματείων.

     

    Οι τελευταίες δραστηριότητες γίνονται γνωστές μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Σ’ αυτό γίνεται αναφορά στην εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας στη Θάσο ενώ παράλληλα ενημερώνονται τα σωματεία τα οποία έχουν στη δύναμή τους περισσότερους από140 ποδοσφαιριστές να προβούν σε ομαδική αποδέσμευση, ώστε στο άμεσο μέλλον να μην αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα.

     

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της διοργανώτριας αρχής που εστάλη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι το εξής:

    1. Καλούνται όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής, σε συγκέντρωση που θα γίνει την Τρίτη 2-7-2013 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Στη συνάντηση θα κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία για τους όρους διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής.

     

    2. Εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τίμησαν με την παρουσία τους τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των σωματείων Κεραυνός Ελευθερών, Μακεδονικός Αμισιανών, Ελπίς Κρυονερίου.

     

    3. Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας παρέστησαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2013 από την Ακαδημία Ελπίδες.

    4. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη επίσκεψη αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στα υπόλοιπα σωματεία της Θάσου την Δευτέρα 24-6-2013. Στις συναντήσεις που είχε, με τα Διοικητικά τους Συμβούλια, συζητήθηκαν όλα τα θέματα που τους απασχολούν ενώ κατέθεσαν και προτάσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    5. Όσα σωματεία επιθυμούν να προμηθευτούν έντυπα για μετεγγραφές, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της ένωσης.

     

    6. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία τα οποία έχουν στη δύναμή τους

    περισσότερους από (140) ποδοσφαιριστές και αυτά είναι τα παρακάτω.

    Εθνικός Ν. Καρυάς 146 ποδοσφαιριστές

    Παγγαϊκός Παλαιοχωρίου 143 ποδοσφαιριστές

    Θεαγένης Θάσου 155 ποδοσφαιριστές

    ΠΟ Κεραμωτής 142 ποδοσφαιριστές

    Δόξα Λυδίας 159 ποδοσφαιριστές

    Ηρακλής Καβάλας 145 ποδοσφαιριστές

    Άρης Ζυγού 150 ποδοσφαιριστές

    Άρης Πρίνου 166 ποδοσφαιριστές

    Αναγέννηση Λιμεναρίων 154 ποδοσφαιριστές

    Κεραυνός Καλλιράχης 141 ποδοσφαιριστές

    Κεραυνός Πέρνης 153 ποδοσφαιριστές

    Δόξα Θεολόγου 153 ποδοσφαιριστές

    ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα 164 ποδοσφαιριστές

    ΑΟ Ποταμιάς 141 ποδοσφαιριστές

    ΑΕ Καβάλας 156 ποδοσφαιριστές

    ΜΑ Αντιφιλίππων 165 ποδοσφαιριστές

    Κεραυνός Κρηνίδων 146 ποδοσφαιριστές

    Νέστος Χρυσούπολης 184 ποδοσφαιριστές

    ΠΑΟ Καβάλας 173 ποδοσφαιριστές

    ΑΟ Φίλιπποι Καβάλας 163 ποδοσφαιριστές

    Ακαδημία Ελπίδες 147 ποδοσφαιριστές

    Παγγαίο 155 ποδοσφαιριστές

    Μακεδονικός Αμισιανών 158 ποδοσφαιριστές

    Ναζιανζός Ν. Καρβάλης 159 ποδοσφαιριστές

    Δύναται να προβούν σε ομαδική αποδέσμευση, προκειμένου να μην συναντήσουν πρόβλημα στο άμεσο μέλλον. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της ένωσης (κ. Χρόνη Γαιτατζή)».

    One Response to “Την ερχόμενη Τρίτη (2/7) έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας με τους εκπροσώπους των σωματείων των τμημάτων υποδομής”