Bookmarks

     

    Δεν τα κατάφερε ο Άρης Ακροποτάμου και στον ημιτελικό που διεξήχθη σήμερα Τετάρτη (5/6) στο γήπεδο της Χαλκίδας, γνώρισε την ήττα με σκορ (4-0) από τον Φοίβο Κρεμαστής, για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος. Σε μία αναμέτρηση που τα είχε όλα, η ομάδα της Ρόδου παρουσιάστηκε πιο αποτελεσματική και κυρίως πιο παραγωγική με αποτέλεσμα να φτάσει δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα με το οποίο «σφράγισε» το εισιτήριο της συμμετοχής στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

     

    Η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής έδειξε περισσότερες αρετές κυρίως στην επίθεση ενώ από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη έχοντας τη συμπαράσταση δεκάδων φιλάθλων που ταξίδεψαν από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου «έφτασε στη βρύση αλλά τελικά δεν ήπιε νερό». Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων κατά διαστήματα αλλά μάλλον αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ το οποίο δέχτηκαν. Ωστόσο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και κυρίως στην επανάληψη ανέβασαν το δείκτη της απόδοσής τους, δημιούργησαν ευκαιρίες προκειμένου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλά ωστόσο δεν τα κατάφεραν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στο τέλος να γνωρίσουν την ήττα με σκορ (4-0). Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη μέχρι εδώ που έφτασε και πιο συγκεκριμένα συμμετέχοντας στον έναν εκ των δύο ημιτελικών του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος πραγματικά είναι κάτι το ιδιαίτερα σημαντικό και με το οποίο μόνο ικανοποίηση μπορούν να αισθάνονται όλοι στο συγκρότημα του Ακροποτάμου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη φέτος τερμάτισε στην 1η θέση του πίνακα της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, κατέκτησε το κύπελλο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενώ έφτασε και μέχρι τους «4» στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος.

     

    Το φιλμ  του αγώνα

    Γενικότερα θα πρέπει να σημειωθεί το γεγονός ότι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαλκίδας παρακολούθησαν μία ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση με τις φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Η ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής προηγήθηκε στο σκορ στο 5’ με τον Λαμάι ο οποίος έγραψε το (1-0). Στο 37’ ομάδα της Ρόδου διπλασίασε τα τέρματά της με τον Αξιώτη ο οποίος έγραψε το (2-0) ενώ το (3-0) διαμόρφωσε ο Ορφανίδης στο 67’. Το τελικό (4-0) διαμόρφωσε ο 82’ ο Αξιώτης.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Μπροστά στον διαιτητή Δημήτρη Ψυχούλα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας και τους βοηθούς του Κωνσταντίνο Κωνστάντιο και Ιωάννη Μητρολιό από την ίδια Ένωση οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Φοίβος Κρεμαστής: Λουτριώτης, Μπίλιας, Αξιώτης, Φωτεινής, Λαμάι, Τζιβίλογλου, Δελαπόρτας (65’ Τζαφέρης), Γκίνης, Θεοδοσιου (73’ Ορφανίδης Ν.), Μαθιός, Ορφανίδης Σ. (82’ Πεταυράκης)

     

    Άρης Ακροποτάμου: Χατζηνικολής, Καμπαξής, Καμπερίδης, Σολετίδης, Τσεπάς, Τσοπαντζής (75’ Παλεπίδης), Σωσός, Καραγιαννίδης, Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης

     

    Comments are closed.