Bookmarks

     

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν έχει προκύψει μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σχετικά με το Διοικητικό της ΠΑΕ Καβάλα και κυρίως με εκείνες οι οποίες έχουν να κάνουν με πιθανή πώληση της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της Καβαλιώτικης ΠΑΕ. Το σίγουρο είναι ότι τα πάντα παραμένουν στάσιμα και η τελευταία περίπτωση με τους Κύπριους επενδυτές που είχε εξεταστεί, μετά το ενδιαφέρον που είχε προκύψει, «ναυάγησε» μετά τη συνάντηση την οποία είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο Πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης με έναν εκ των εκπροσώπων τους και συγκεκριμένα τον Δημήτριο Παϊτοστζόγλου.

     

    Έτσι και ενώ οδεύουμε προς τα τέλη Ιουνίου σύμφωνα με τις ενδείξεις που υπάρχουν και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα αφού ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα και μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης, δεν έχει στα χέρια του μία σοβαρή πρόταση για να τη διαπραγματευτεί, οι εκδοχές είναι δύο. Η πρώτη εκδοχή είναι να παραμείνει ως έχει το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα με Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, με τον δικηγόρο Χαράλαμπο Κουφατζή να συνεχίσει να διατηρεί το 8% των μετοχών και με μέτοχο τον ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. ο οποίος ως γνωστών διατηρεί το 45%. Η δεύτερη περίπτωση η οποία δείχνει να είναι και η πιο επικρατέστερη, έχει να κάνει με το εξής σενάριο. Να παραμείνει η υπάρχουσα μετοχική σύνθεση, έτσι όπως ακριβώς έχει σήμερα και από κει και πέρα το υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Καβάλα να πλαισιωθεί με νέα πρόσωπα είτε αυτά θα προέρχονται από την τοπική κοινωνία διαθέτοντας κάποια εμπειρία είτε όχι. Την ίδια ώρα έντονη είναι η φημολογία η οποία αναπτύσσεται και τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν περί προσθήκης στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, τριών ή τεσσάρων, ενεργών Καβαλιωτών, πρώην παραγόντων και μη, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να βάλουν κάποια χρήματα και να συμβάλλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στη νέα προσπάθεια η οποία θα καταβληθεί. Το σενάριο αυτό μάλιστα δείχνει να είναι και το πλέον επικρατέστερο την ώρα που από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης αφήνει ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης του ιδίου, και πώλησης του ποσοστού (48%) που ο ίδιος διαθέτει μαζί με το 7% του Χαράλαμπου Κουφατζή. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι όποιες εξελίξεις και να παρατηρηθούν αυτές θα πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό γιατί η ομάδα θα πρέπει να τρέξει αφού υπάρχει μία σειρά ζητημάτων τα οποία σταδιακά θα πρέπει να διεκπεραιώνονται.

     

    Οι εκλογές στον Σ.Φ.Α.Ο.Κ.

    Χωρίς προβλήματα, κανονικά διεξήχθησαν την προηγούμενη Κυριακή (23/6) οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης στον Κεντρικό Σύνδεσμο Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες», μετά την απόφαση την οποία έλαβε η Γενική Συνέλευση των μελών του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. τη Δευτέρα 10 Ιουνίου. Έτσι μετά την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της απερχόμενης διοίκησης και την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, προκηρύχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης των «Γαλάζιων Αργοναυτών».

     

    Τα νέα μέλη τα οποία εξελέγησαν είναι τα εξής: Νικόλαος Κάζος, Ιωάννης Καραμάνης, Νικόλαος Λιοντάκης, Γεώργιος Μάρκου, Γεώργιος Μαύρος, Γεώργιος Νικολής, Σταύρος Παντελίδης, Απόστολος Πολυχρόνης και Παναγιώτης Χατζημιχαήλ. Τα νεοεκλεγέντα μέλη της Διοίκησης των «Γαλάζιων Αργοναυτών» αναμένεται να συγκροτηθούν σε σώμα σήμερα Τρίτη (25/6).

    One Response to “Στασιμότητα παρατηρείται στα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα και το ενδεχόμενο «εμπλουτισμού» της υπάρχουσας Διοίκησης παραμένει ως το επικρατέστερο σενάριο – Σήμερα Τρίτη (25/6) συγκροτείται σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σ.Φ.Α.Ο.Κ.”