Bookmarks

     

    Ο Θοδωρής Τριποτσέρης αναμφισβήτητα και κατά γενική ομολογία ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της Καβάλας στο περσινό πρωτάθλημα της Football League. Αυτό είναι κάτι το οποίο ομολογούν άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης ποδοσφαιρικής περιόδου αλλά και αντίπαλοί του. Σε ηλικία 27 χρονών σήμερα ο Θοδωρής Τριποτσέρης που είναι γεννημένος στις 4 Μαρτίου 1986 αφήνει τη γαλάζια πολιτεία του Βορρά και μετακομίζει στο Ηράκλειο της Κρήτης και στον ΟΦΗ. Η μεταπήδησή του θεωρείται βέβαιη μιας και έπεσαν οι υπογραφές του νέου συμβολαίου του και ο ίδιος στην πρώτη συνέντευξή του, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΟΦΗ, μίλησε αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr.

     

    Αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα. Μίλησε για τον Α.Ο.Κ., τους προπονητές και τους πρώην συμπαίκτες του, αναφέρθηκε με τα πλέον κολακευτικά λόγια στους Καβαλιώτες φιλάθλους ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Καβάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Κανένας δε γνωρίζει πως θα τα φέρει η ζωή».

     

    Ο Θόδωρος Τριποτσέρης αποκλειστικά στο www.kavalagoal.gr

    Ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή των «Αργοναυτών» στο πρωτάθλημα της Football League την ποδοσφαιρική περίοδο που μας πέρασε είναι ο εξής:

     

    -Θοδωρή από την Καβάλα στο Ηράκλειο και από τον Α.Ο.Κ. στο ΟΦΗ. Δηλαδή με λίγα λόγια από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Πως το σχολιάζεις και πως αισθάνεσαι;

    -«Για μένα είναι πάρα πολύ καλό το ότι επιστρέφω στη Superleague και το σίγουρο είναι ότι φεύγω από μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Α.Ο.Κ. και πάω σίγουρα σε μία άλλη μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ με ιστορία. Παράλληλα θα ήθελα να σας πω ότι ελπίζω πως και φέτος όλα θα πάνε καλά σε θέμα υγείας αφού ήθελα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της Superleague και η ομάδα του ΟΦΗ, οι άνθρωποί του αλλά και η τεχνική ηγεσία του μου έδωσαν αυτή τη δυνατότητα».

     

    -Το γεγονός ότι έφυγες από τη Football League και τον Α.Ο.Κ. και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεσαι στον ΟΦΗ, Θοδωρή αυτό για σένα αποτελεί μία δικαίωση; Και αυτό γιατί έκανες μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Καβάλας.

    -«Στόχος μου εξ αρχής ήταν να αγωνιστώ σε ομάδα της Superleague είτε με την ομάδα της Καβάλας είτε με κάποια άλλη ΠΑΕ. Όμως η φιλοδοξία που είχα για να αγωνιστών στη Superleague με τον Α.Ο.Κ. δεν υλοποιήθηκε. Γι’ αυτό το λόγο προσπάθησα να βρω μία ομάδα στη Superleague και χαίρομαι που ήρθε η πρόταση από την ομάδα του ΟΦΗ και έκανα πράξη το όνειρό μου να επιστρέψω στη Superleague και στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου».

     

    -Θοδωρή Τριποτσέρη, ο Καβαλιώτης προπονητής του ΟΦΗ Παύλος Δερμιτζάκης έπαιξε ρόλο στη μετακίνησή σου και στη μεταπήδησή σου στον ΟΦΗ;

    -«Σίγουρα το πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για μένα και για να κάνω τη μεταγραφή στον ΟΦΗ. Βρεθήκαμε με τον ίδιο στην Καβάλα, μιλήσαμε, μου ανέλυσε το πλάνο του για την ομάδα του ΟΦΗ και από κει και πέρα τα πάντα πήραν το δρόμο τους προκειμένου να υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο».

     

    -Θοδωρή να επιστρέψουμε στην παλιά σου ομάδα, τον Α.Ο.Κ. και θα σου ζητήσουμε την άποψή σου για τη χρονιά που πέρασε. Πως ήταν αυτή με τον Α.Ο.Κ. στη Football League;

    -«Η χρονιά πιστεύω ότι ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές και τις ιδανικότερες συνθήκες και σίγουρα στόχος της ομάδας ήταν να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, διεκδικώντας την άνοδό της στη Superleague, είτε μέσω των play-off είτε και απ’ ευθείας. Όμως θα ήθελα να πω ότι οι αλλαγές οι οποίες έγιναν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου αφού έφυγαν σημαντικοί ποδοσφαιριστές, άρχισε σιγά σιγά να απομακρύνεται το όνειρο της ανόδου. Από κει και πέρα ευχάριστο θεωρώ το γεγονός ότι δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε νέους ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέκτησαν αρκετές εμπειρίες. Άλλωστε το άξιζαν».

     

    -Ως πρώην παίκτης της Καβάλας Θοδωρή Τριποτσέρη τι κρατάς, κλείνοντας ένα κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα, αυτό με τον Α.Ο.Κ.;

    -«Σίγουρα κρατάω το πάρα πολύ καλό κλίμα το οποίο δημιουργήθηκε μέσα στα αποδυτήρια, ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και με τους τρεις προπονητές, αρχικά τον κ. Κώστα Βασιλακάκη, στη συνέχεια τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο και στο τέλος του πρωταθλήματος τον κ. Γιώργο Μαραντά. Παρά τα προβλήματα τα οποία υπήρξαν κατά καιρούς και παρά τις συνθήκες οι οποίες είχαν προκύψει όπως γενικότερα προβλήματα υπήρξαν σε ολόκληρο το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εμείς δεν επηρεαστήκαμε καθόλου, ήμασταν ένα σύνολο, ήμασταν μία οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας και προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον πιο αξιοπρεπέστατο τρόπο. Παράλληλα μου δίνετε την ευκαιρία μέσα από τον www.kavalagoal.gr να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ Καβάλα Κώστα Τσαλίκη και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας. Όλοι έδωσαν το κάτι παραπάνω, είτε αυτοί ήταν προπονητές είτε ποδοσφαιριστές είτε φίλαθλοι είτε άνθρωποι των αποδυτηρίων προκειμένου να κυλίσει μία χρονιά, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν όσο πιο ανώδυνα γίνονταν».

     

    -Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στο φίλαθλο κόσμο της Καβάλας;

    -«Εκείνο το οποίο θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου είναι το γεγονός ότι οι Καβαλιώτες φίλαθλοι είναι καταπληκτικοί, είναι εκπληκτικοί, είναι εντυπωσιακοί. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, για τη συμπαράστασή τους σε όλους τους αγώνες και πραγματικά αξίζουν τα καλύτερα. Παράλληλα ευελπιστώ να βρεθεί άκρη και λύση για το ιδιοκτησιακό της ομάδας ώστε οι Καβαλιώτες φίλαθλοι να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα, τον Α.Ο.Κ. στην κατηγορία που αξίζει να βρίσκεται και αυτή είναι η Superleague».

     

    -Τι θα ήθελες να ευχηθείς στον Θοδωρή Τριποτσέρη;

    -«Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθώ να έχω υγεία και από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

     

    -Θοδωρή κλείνοντας τη συζήτησή μας θέλουμε να σε ρωτήσουμε αν θα σε ξαναδούμε στην Καβάλα.

    -«Εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, οι άνθρωποί της και κανένας δε γνωρίζει πως θα τα φέρει η ζωή. Μακάρι να στρώσουν τα πράγματα και να ξαναανταμώσουν οι δρόμοι μας. Άλλωστε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά με την ομάδα της Καβάλας έζησα μεγάλες συγκινήσεις και πιστεύω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι ώστε ο Α.Ο.Κ. να τελειώσει με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League παρά τα όσα, μικρά ή μεγάλα προβλήματα παρατηρήθηκαν».

    Comments are closed.