Bookmarks

     

    Με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προημιτελική φάση των πρωταθλημάτων υποδομής στις κατηγορίες Κ9 και Κ11 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (8/6) στο στάδιο της Ελευθερούπολης με τη συμμετοχή ομάδων από ολόκληρο τον Νομό Καβάλας. Η φετινή διοργάνωση φτάνει στο τέλος της και σίγουρα δικαιολογημένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και φέτος έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής προκειμένου αυτά να καταξιωθούν όσο περισσότερο γίνεται, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα την όλη προσπάθεια που καταβάλλουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Καβάλας.


    Κατηγορία Κ9

    Στην προημιτελική φάση και στο πρωτάθλημα Κ9 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας έχουν προκριθεί 8 ομάδες και αυτές είναι οι εξής:

    Α.Ο. Καβάλας (Α΄), Άρης Ζυγού, Ηρακλής Καβάλας, Α.Ε. Καβάλας (Β΄), Ορφέας Ελευθερούπολης, ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, Ολυμπιακός/Αστέρας, Θεαγένης Θάσου.

     

    Το πρόγραμμα των αγώνων

    Αναλυτικά τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν είναι τα εξής:

    Ώρα 9.15: Α.Ο. Καβάλας (Α΄)-Άρης Ζυγού

    Ώρα 9.15: Ηρακλής Καβάλας-Α.Ε. Καβάλας (Β΄)

    Ώρα 10.30: Ορφέας Ελευθερούπολης-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

    Ώρα 10.30: Ολυμπιακός/Αστέρας-Θεαγένης Θάσου

     

    Κατηγορία Κ11

    Στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Κ11 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας προκρίθηκαν οι παρακάτω ομάδες:

    Νέστος Χρυσούπολης (Α΄), Α.Ε. Καβάλας (Β΄), Θεαγένης Θάσου, Ορφέας Ελευθερούπολης, Άρης Ζυγού, Ολυμπιακός/Αστέρας, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Άρης Ακροποτάμου.

     

    Το πρόγραμμα των αγώνων

    Αναλυτικά οι τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν είναι οι εξής:

    Ώρα 11.45: Αναγέννηση Λιμεναρίων-Άρης Ακροποτάμου

    Ώρα 11.45: Θεαγένης Θάσου-Ορφέας Ελευθερούπολης

    Ώρα 13.00: Άρης Ζυγού-Ολυμπιακός/Αστέρας

    Ώρα 13.00: Νέστος Χρυσούπολης (Α΄)-Α.Ε. Καβάλας (Β΄)

    Comments are closed.