Bookmarks

     

    Για 3η συνεχόμενη χρονιά, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καβάλας, το τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πίγκ πόγκ) για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων που ανήκουν στο Δήμο Καβάλας. Πρόκειται για ένα τουρνουά το οποίου θα διεξαχθεί το Σάββατο (8/6) και πιο συγκεκριμένα στις 6 το απόγευμα στην παραλιακή οδό της Καβάλας και σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Να σημειωθεί το γεγονός ότι τους συγκεκριμένους αγώνες συνδιοργανώνουν ο ΑΣ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας και η Δημωφέλεια Καβάλας, με την υποστήριξη του Λιμένα Καβάλας για την παραχώρηση του χώρου. Δηλώσεις συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων Καβάλας.

    Οι κατηγορίες θα είναι οι εξής:

    Αγόρια Α’-Β’-Γ’-Δ’ τάξης
    Κορίτσια Α’-Β’-Γ’-Δ’ τάξης
    Αγόρια Ε’-ΣΤ’ τάξης
    Κορίτσια Ε’-ΣΤ’ τάξης

    Στους νικητές και στις νικήτριες (3 πρώτοι και πρώτες) θα απονεμηθούν διπλώματα και μετάλλια και στους 1ους-1ες κύπελλα. Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι μαθητές θα δηλώσουν συμμετοχή μέσω του σχολείου τους, μέχρι την Πέμπτη (6/6) ή απευθείας στη γραμματεία στο χώρο των αγώνων. Αθλητικός εξοπλισμός, για τους μαθητές που δε διαθέτουν, θα δοθεί στο χώρο της διοργάνωσης.

    One Response to “Με ενδιαφέρον αναμένεται το τουρνουά πιγκ πογκ μαθητών Δημοτικών Σχολείων Καβάλας το Σάββατο (8/6)”