Bookmarks

     

    Επιτυχία γνώρισε για 3η χρονιά το ανοικτό μαθητικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης Δημοτικών Σχολείων Καβάλας. Το τουρνουά μικρών ηλικιών πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο (8/6) σε ανοικτό χώρο στην κεντρική παραλιακή οδό της πόλης και είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που έγινε σε ανοικτό χώρο, πράγμα που έχει γίνει θεσμός για την Καβάλα. Οι αγώνες χωρίστηκαν στις κατηγορίες μαθητών-τριών Α-Β-Γ-Δ και Ε-Στ τάξεων δημοτικού. Το τουρνουά συγκέντρωσε 128 αγόρια και κορίτσια και για περίπου 5 ώρες καταγράφηκε πλούσια αγωνιστική δράση σε 7 τραπέζια.

     

    Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΑΣΕΑ Καβάλας, με τη συγκατάθεση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας (για την παραχώρηση του χώρου), τη βοήθεια από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Καβάλας (για την ενημέρωση όλων των σχολείων), τη Δημωφέλεια (για την αθλοθέτηση) και την ευγενική προσφορά της εταιρείας «Μασούτης» για την προμήθεια χυμών για όλους τους παρευρισκόμενους.

    Οι νικητές ανά κατηγορία

    Στη μεγάλη κατηγορία των μαθητών Έ-΄Στ αναδείχτηκε νικητής ο Γιώργος Πασχαλέρης (16ο). Στον τελικό κατέβαλλε με (3-0) σετ τον Κωνσταντίνο Σπανό(2ο). Στη κατηγορία των μαθητών Ά-΄Β-΄Γ-Δ πρώτευσε ο Κίμων Αντωνιάδης (25ο) και στο τελικό νίκησε 3-0 σετ  τον Νίκο Πασχαλέρη (16ο). Στις μαθήτριες Έ-΄Στ πήρε την 1η θέση η Καλλιόπη Τζουνοπούλου (16ο), που στον τελικό επιβλήθηκε (3-0) της Δήμου Φωτεινής (25ο). Στις μαθήτριες Ά-΄Β-΄Γ-Δ την πρώτη θέση κατέκτησε η Λαμπρινή Γκαβαλιά (Δημοτικό Παληού) η οποία νίκησε στον τελικό την Πάτρα Θεοδώρα (19ο) με σκορ (3-0). Ο ΑΣΕΑ Καβάλας αθλοθέτησε μετάλλια στους πρώτους, τους δεύτερους και τους τρίτους αθλητές των τεσσάρων κατηγοριών., ενώ έδωσε και αναμνηστικά διπλώματα σε όσους έλαβαν μέρος. Αναλυτικά οι νικητές σε κάθε κατηγορία ήταν οι εξής:

    Μαθητές Ε-ΣΤ

    1. Γεώργιος Πασχαλέρης (16ο)
    2. Κωνσταντίνος Σπανός (2ο)
    3. Πρόδρομος Τζουνόπουλος (16ο)
    -. Νικόλαος Δημοσθενόπουλος (25ο)

    Μαθητές Α-Β-Γ-Δ

    1. Κίμων Αντωνιάδης (25ο)
    2. Νικόλαος Πασχαλέρης (16ο)
    3. Βασίλειος Θωμαΐδης (18ο)
    -. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου (19ο)

    Μαθήτριες Ε-ΣΤ
    1. Καλλιόπη Τζουνοπούλου (16ο)
    2. Φωτεινή Δήμου (25ο)
    3. Μαρία Λαμπρινού (19ο)
    -. Έλενα Αρτεμίου (24ο)

    Μαθήτριες Α-Β-Γ-Δ

    1. Λαμπρινή Γκαβαλιά (33ο)
    2. Θεοδώρα Πάτρα (19ο)
    3. Μαρία Ναλμπάντη (16ο)

    -. Αναστασία Κλιτσειώτου (16ο)

    Comments are closed.