Bookmarks

     

    Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» το φιλικό παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα μεταξύ των Ελλήνων διεθνών βετεράνων καλαθοσφαιριστών, και των Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Μία πρωτοβουλία η οποία έγινε και η οποία έτυχε μεγάλης συμπαράστασης από επώνυμους αλλά και ανώνυμους Καβαλιώτες οι οποίοι έδωσαν το παρών τους στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» και όλοι έδειξαν τις κοινωνικές ευαισθησίες τους αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι η τοπική μας κοινωνία στέκεται αρωγός και στο πλευρό των συνανθρώπων μας οι οποίοι τον έχουν ανάγκη.

     

    Μάλιστα ως διοργανωτές του τριημέρου εκδηλώσεων με την παρουσία των Ελλήνων Διεθνών Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με σχετική ανακοίνωση την οποία εξέδωσε θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν και τους συμπαραστάθηκαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή αυτών των εκδηλώσεων το έσοδο των οποίων εξολοκλήρου αποδόθηκε στην οικογένεια της μικρής Ιωάννας –Βαρβάρας.

     

    Θα ήθελαν ιδιαίτερα να ευχαριστήσουν:
    • τον βουλευτή Καβάλας και μέλος του Συλλόγου των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Καβάλας κο Πασχαλίδη Ιωάννη για την συνολική του προσφορά.
    • Την Ενεργειακή Αιγαίου για την προσφορά της
    • Την Ολυμπιακή Αεροπορία για την προσφορά της
    • Την Elfe Λιπασμάτων για την χορηγία της
    • Όλους τους «μικρούς» μας χορηγούς
    • Όλους και όλες όσοι αγόρασαν τα εισιτήρια του Φιλικού Φιλανθρωπικού Αγώνα
    • την πρώην ειδική σύμβουλο της ΚΑΕ Καβάλας κα Χατζοπούλου Ελευθερία που με προσωπικές της παρεμβάσεις και γνωριμίες βοήθησε τα μέγιστα για τον προσπορισμό εσόδων από εταιρίες και Οργανισμούς (ΟΠΑΠ-ELFΕ κα)
    • και φυσικά την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – CENTER TV που σε καμία περίπτωση δεν αμείφθηκε για τις υπηρεσίες της ως Χορηγός Επικοινωνίας ή χρησιμοποίησε την εκδήλωση του αγώνα μπάσκετ παλαιμάχων αθλητών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, με σκοπό την εμπορική εκμετάλλευση. Αντίθετα, προσέφερε τις υπηρεσίες της και διέθεσε το πρόγραμμά της δωρεάν για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού, για τον οποίο διοργανώθηκε ο αγώνας και την στήριξη της μικρής Ιωάννας.

    Οι συνδιοργανωτές Σ.Π.Α.Κ. Καβάλας Ενωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Δήμος-Δημωφέλεια Καβάλας

    Comments are closed.