Bookmarks

     

    Πραγματοποιήθηκε στη συμπρωτεύουσα η κλήρωση για την κατανομή των ομάδων της ΕΚΑΣΘ στους δύο Βόρειους ομίλους του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν οι ομάδες της Αγ. Βαρβάρας και του Γ.Σ. Ελευθερούπολης. Να σημειωθεί ότι στον 1ο όμιλο συνολικά οι ομάδες οι οποίες θα λάβουν μέρος είναι δώδεκα (12) ενώ στον 2ο όμιλο του Βορείου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών, στον οποίο θα συμμετέχουν τόσο η Αγ. Βαρβάρα όσο και ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης συνολικά οι ομάδες οι οποίες θα αγωνιστούν είναι δεκατρείς (13).

     

    Μάλιστα προέκυψαν και κάποιες αλλαγές μετά από αιτήματα των ομάδων, για τη συγκρότηση των δύο ομίλων. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα της Βόνιτσας ζήτησε να αγωνιστεί στον Βόρειο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό. Επίσης η ομάδα του Άργους Ορεστικού ως πρώτη επιλαχούσα στη Β΄ Εθνική, είχε χάσει ως γνωστών το μπαράζ από την ΧΑΝΘ με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να παραμείνουν στις 25.

     

    Αναλυτικά η σύνθεση των δύο ομίλων στον Βορρά του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας για την περίοδο 2013-14 έχει ως εξής:

     

    1ος όμιλος Βορρά Γ΄ Εθνικής: Μεταμόρφωση Βόλου, Βόνιτσα, Ηρακλής Κοζάνης, Διόσκουροι Κοζάνης, Τιτάνες Παλαμά, Φοίνικας Λάρισας, Πρωτέας Γρεβενών, Αστέρας Λάρισας, ΓΑΣ Μελίκης, Αριστοτέλης Φλώρινας, Α.Ε. Λάρισας, Μακαμπή.

     

    2ος όμιλος Βορρά Γ΄ Εθνικής: Αγ. Βαρβάρα, Γ.Σ. Ελευθερούπολης, ΓΑΣ Κομοτηνής, Τιτάνες Δράμας, Απόλλων Αρναίας, Ασπίδα Ξάνθης, Ανατόλια, ΜΕΝΤ, Ιωνικός Ιωνίας, Μαντουλίδης, Μακεδονικός, Ζέφυρος, Π.Σ. Ευκαρπίας.

    Comments are closed.