Bookmarks

     

    Πλούσιες είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες Καβάλας/Νέος Γαλαξίας» και μέσα στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας οι τελευταίες δραστηριότητές της.

     

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το περιεχόμενου του δελτίου τύπου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες Καβάλας/Νέος Γαλαξίας» είναι το εξής:

     

    -«Στα πλαίσια της γενικότερης κοινωνικής πολιτικής της Ακαδημίας και αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κάθε οικογένεια οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες Καβάλας/Νέος Γαλαξίας», αποφασίσανε τη γενναία μείωση της μηνιαίας συνδρομής όλων των μελών από την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά (Σεπτέμβριος 2013) ώστε να εξακολουθούν τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και το άθλημα του ποδοσφαίρου. Ειδικές τιμές πραγματοποιούνται σε αδέρφια και σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες (άνεργοι, γονείς κτλ)».

     

    -«Η Ακαδημία διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου 2013 το «16ο τουρνουά ποδοσφαίρου Παναγιώτης Μπασδάνης». Όσα σωματεία δεν έχουν παραλάβει την προκήρυξη παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της σχολής κ. Παντελίδη Γεώργιο στο τηλέφωνο 6974-647.458».

     

    -«Η Ακαδημία διοργανώνει ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου προτζούνιορ (2006-07) το Σάββατο 8 Ιουνίου με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Ελπίδες Καβάλας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ολυμπιακός/Αθλητές, ΠΑΟΚ Αγ. Ανδρέα, Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, Ηρακλής Καβάλας, Νέστος Χρυσούπολης και Κεραυνός Κρηνίδων».

     

    -«Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας μετά τον Θωμαΐδη Δημήτριο (2000) κλήθηκε να δοκιμαστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Τελλίδη Λάζαρο (2001) ο οποίος την Τετάρτη 22 Μαΐου δοκιμάστηκε αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις».

     

    -«Σε τουρνουά ποδοσφαίρου στο Χριστό Σερρών συμμετείχε η Ακαδημία μας με δύο τμήματα το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου. Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν το παιδικό (2000-01) και το προπαιδικό (2002-03). Το παιδικό τμήμα μάλιστα άφησε άριστες εντυπώσεις κερδίζοντας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με σκορ (3-0). Ο υπεύθυνος της σχολής κ. Παντελίδης Γεώργιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίπεδο συνεργασιών μεταξύ των δύο ομάδων. Επισημαίνεται πως τα δύο σωματεία διατηρούν άριστες σχέσεις αφού τα τελευταία χρόνια δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των Ελπίδων, ο Τουμανίδης Σάββας (1996) και ο Ζεϊτίδης Μάρκος (1997) μεταγράφηκαν με τη μορφή ελεύθερης μεταγραφής και συνεχίζουν την καριέρα τους στον ΠΑΟΚ».

     

    -«Η Ακαδημία ποδοσφαίρου «Ελπίδες Καβάλας/Νέος Γαλαξίας» μετά από απαίτηση αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών που για διάφορους λόγους δε βρίσκουν θέση να αγωνιστούν στα ερασιτεχνικά σωματεία με αποτέλεσμα να σταματούν το ποδόσφαιρο, προβαίνει στην επαναλειτουργία ανδρικού τμήματος αποτελούμενο από παιδιά γεννημένα το έτος 1996-97-98. Παρακαλούνται όσοι νεαροί ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή να επικοινωνήσουν με τον προπονητή κ. Κλεανθίδη Μάνθο στο τηλέφωνο 6945-295.129».

     

    -«Συνεχίζεται εντελώς δωρεάν η λειτουργία του τμήματος bambini για παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2008. Για την επόμενο ποδοσφαιρική χρονιά το τμήμα αυτό θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές γεννημένους το έτος 2009 και θα είναι επίσης εντελώς δωρεάν. Ο ρουχισμός που παρέχεται στα παιδιά αυτά είναι επίσης προσφορά της Ακαδημίας».

    One Response to “Πλούσιες είναι οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου «Ελπίδες Καβάλας/Νέος Γαλαξίας»”