Bookmarks

    Οκτώ (8) μετάλλια ήταν ο θετικότατος απολογισμός για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 2 Ιουνίου με τη συμμετοχή συλλόγων από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και συλλόγων από την Ανδριανούπολη της Τουρκίας. Έτσι με τον πλέον πετυχημένο τρόπο, ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η οποία αν μη τι άλλο μόνο εντυπωσιακή μπορεί να χαρακτηριστεί, τόσο σε επίπεδο διακρίσεων όσο και σε επίπεδο συγκομιδής μεταλλίων.

     

    Τα μετάλλια του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας

    Πιο συγκεκριμένα τα 8 μετάλλια του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

     

    Χρυσό μετάλλιο

    1. Δήμητρα-Νεκταρία Λαμπαδίτη

    2. Παναγιώτης Συσούρκας

     

    Αργυρό μετάλλιο

    1. Μαρία Τριανταφυλλίδου

    2. Πασχάλης Ιωάννου

     

    Χάλκινο μετάλλιο

    1. Νικόλας Λάκης

    2. Γρηγόρης Πιτσής

    3. Κωνσταντίνος-Βασίλειος Πέτρου

    4. Θοδωρής Δουκίδης

     

    Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι στους συγκεκριμένους αγώνες, ο Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας έλαβε μέρος και με πολλούς, νεαρούς αλλά και ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι διακρίθηκαν για το ήθος, την αγωνιστικότητά τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

    Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Φωτεινή Μαρκέλλα Τσάλμα, Άγγελος Καλογερόπουλος, Μαρία Θεοδωρίδου, Βασίλειος Τσάλμας, Αναστάσιος Τσάλμας, Κίμων Αντωνιάδης, Δημήτριος Μαυρίδης, Ηλιάνα Ιωάννου, Γεώργιος Λαμπαδίτης, Σοφία Πετρίδου, Παναγιωτοπούλου Γαλήνη. Την ίδια ώρα οι αθλητές Δημήτριος Καραμάνης, Βαγγέλης Σπαθάρης και Γρηγόριος Σουτλόγλου δεν κατάφεραν να διακριθούν. Οι προπονήσεις των αθλητών θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσουν να ακολουθούν ένα αγωνιστικό πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο θα κορυφωθεί με τη συμμετοχή τους, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που προγραμματίστηκε να διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2013.

    2 Responses to “Οκτώ (8) μετάλλια ήταν ο θετικότατος απολογισμός για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 2 Ιουνίου”