Bookmarks

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα προπαίδων και τζούνιορ που διοργάνωσε και φέτος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο γήπεδο της Ελευθερούπολης και τα χαμόγελα έδωσαν και πήραν από πλευράς μικρών αλλά και μεγάλων που έδωσαν το παρών τους την προηγούμενη Παρασκευή (14/6). Πιο συγκεκριμένα τον τίτλο στην κατηγορία των προπαίδων κατέκτησε στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης, η Α.Ε. Καβάλας η οποία μετά από μία αμφίρροπη αναμέτρηση νίκησε στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ (1-0) το αντίστοιχο συγκρότημα της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Στην κατηγορία των τζούνιορ τον τίτλο πανηγύρισε η ομάδα του Ορφέα/ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης με σκορ (3-0) σε βάρος της Ακαδημίας Αθλητές/Ολυμπιακού Καβάλας.

     

    Ήταν μία πραγματικά άψογη διοργάνωση και στους τελικούς που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Ελευθερούπολης το παρών τους έδωσαν πλήθος επωνύμων από ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Πιο συγκεκριμένα το παρών τους έδωσαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, ο ταμίας Ιωάννης Τσετίνης το μέλος του Δ.Σ. Μιχάλης Παπαδόπουλος. Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης ενώ οι απονομές έγιναν από τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Παγγαίου Σταμάτη Ματσάγγο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Καβάλας Γιώργο Χριστοδουλίδη και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Ελευθερούπολης Γιώργου Αναστασιάδη.

     

    Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

    Κατηγορία Προπαίδων (Κ11)

    Ημιτελικοί

    Ακαδημία Αθλητές/Ολυμπιακός Καβάλας-Α.Ε. Καβάλας Β΄ 1-2 (ημίχρονο 101) (ημίχρονο 1-1)

    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Ορφέας/ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης 6-2 (ημίχρονο 5-2)

     

    Μικρός τελικός

    Ορφέας/ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης-Ακαδημία Αθλητές/Ολυμπιακός Καβάλας 7-2 (ημίχρονο 3-1)

     

    Τελικός

    Α.Ε. Καβάλας Β΄-Αναγέννηση Λιμεναρίων 1-0 (ημίχρονο 0-0)

     

    Κατηγορία τζούνιορ (Κ9)

    Ημιτελικοί

    Α.Ε. Καβάλας Β΄-Ορφέας/ΠΑΟΚ Ελευθερούολης 2-4  (ημίχρονο 2-3)

    Ακαδημία Αθλητές/Ολυμπιακός Καβάλας-Α.Ο. Καβάλας Α΄ 7-2  (ημίχρονο 2-0)

     

    Μικρός τελικός

    Α.Ο. Καβάλας Α΄-Α.Ε. Καβάλας Β΄ (ημίχρονο 0-1)

     

    Τελικός

    Ορφέας/ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης-Ακαδημία Αθλητές/Ολυμπιακός Καβάλας 3-0 (ημίχρονο 1-0)

    One Response to “Η Α.Ε. Καβάλας την κούπα στους προπαίδες και ο Ορφέας/ΠΑΟΚ Ελευθερούπολης στην κατηγορία τζούνιορ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Ε.Π.Σ. Καβάλας”