Bookmarks

     

    «Αγκαλιά» με τη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του βρίσκεται ο Άρης Ακροποτάμου ο οποίος την Τετάρτη (5/6) στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Χαλκίδας αντιμετωπίζει τον Φοίβο Κρεμαστής στον πρώτο εκ των δύο ημιτελικών του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Την ίδια ώρα στο γήπεδο του Ταύρου «Στ. Γιαλαμπίδης» στον δεύτερο ημιτελικό θα αναμετρηθούν ο Παναρκαδικός με τη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα ο Άρης Ακροποτάμου που φέτος έχει εντυπωσιάσει, τερματίζοντας στην 1η θέση στον 1ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και εξασφαλίζοντας πανηγυρικά τη συμμετοχή του στη Γ΄ Εθνική, κατέκτησε και το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας και ακάθεκτη η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη προχωρά και για την κατάκτηση και του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, μετά τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία.


    Και τώρα βλέπει τον ημιτελικό

    Έτσι λοιπόν το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου μετά την εντυπωσιακή και πανηγυρική νίκη με σκορ (7-1) σε βάρος της Ανατολής Ιωαννίνων για την προημιτελική φάση και την πανηγυρική της πρόκριση τώρα θέλει να ξεπεράσει με επιτυχία και το εμπόδιο του Φοίβου Κρεμαστής Ρόδουγια να σφραγίσει το ένα εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγεί στο μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι φέτος η ομάδα του Άρη Ακροποτάμου έχει εντυπωσιάσει τους πάντες και τα πάντα με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που παίζει, έχει σηκώσει πολύ ψηλά τη σημαία του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με τις μέχρι τώρα επιτυχίες της και δικαιολογημένα άπαντες εντός αλλά και εκτός αποδυτηρίων της ομάδας και κυρίως η Διοίκηση του συλλόγου με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο Χρήστο Παρασκευά δικαιολογημένα αισιοδοξούν, μετά τον Μ.Α. Ορφανίου να φέρουν για δεύτερη φορά την κούπα του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια στο Νομό Καβάλας και στον Ακροπόταμο. Βήμα βήμα η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη φέτος έχει εντυπωσιάσει, έχει πετύχει δίχως υπερβολή έναν τεράστιο άθλο και το σίγουρο είναι ότι αυτός θα κορυφωθεί με την κατάκτηση του φετινού κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

     

    Άριστο το κλίμα στα αποδυτήρια

    Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας του Νίκου Καραμπετάκη είναι άριστο και το γεγονός αυτό αποτελεί σημαντικό στοιχείο προκειμένου ο Άρης Ακροποτάμου να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο της ομάδας της Ρόδου και να πάρει το μεγάλο εισιτήριο για τη φετινή διοργάνωση.

     

    Κομπλέ και χωρίς προβλήματα

    Την ίδια ώρα η τεχνική ηγεσία του Ακροποτάμου δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με τον Νίκο Καραμπετάκη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Μάλιστα το συγκρότημα του Άρη Ακροποτάμου στην αναμέτρηση με τον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου αναμένεται να παραταχθεί κομπλέ αφού ο Νίκος Καραμπετάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα είτε σε επίπεδο τιμωρίας ποδοσφαιριστών του είτε και σε επίπεδο τραυματισμών. Μάλιστα η αποστολή του Ακροποτάμου ταξίδεψε κομπλέ για τη Χαλκίδα προκειμένου σήμερα το βράδυ της Τρίτης (4/6) να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Ερέτρια Ευβοίας.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι οι παίκτες του Άρη Ακροποτάμου στον ημιτελικό κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής, στο ουδέτερο γήπεδο της Χαλκίδας, θα έχουν τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων οι οποίοι αναμένεται να ταξιδέψουν και να δώσουν το παρών τους, δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Πιο συγκεκριμένα πέραν των δεκάδων επιβατικών αυτοκινήτων που θα ταξιδέψουν για τη Χαλκίδα, η Διοίκηση της ομάδας και ο Πρόεδρος Χρήστος Παρασκευάς έχει ναυλώσει λεωφορεία προκειμένου να μεταφέρει την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, τους φιλάθλους του Ακροποτάμου και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου στο γήπεδο της Χαλκίδας προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν μαζικότερη προσέλευση και η συμπαράσταση να είναι δυναμική για την επίτευξη του στόχου.

     

    Ο Νίκος Καραμπετάκης στο www.kavalagoal.gr

    Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ του Άρη Ακροποτάμου και του Φοίβου Κρεμαστής, ο πετυχημένος προπονητής του Άρη Ακροποτάμου Νίκος Καραμπετάκης έκανε δηλώσεις στο www.kavalagoal.gr για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μεταξύ των άλλων δήλωσε και τα εξής:

    -«Πιστεύω ότι ο ημιτελικός κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής Ρόδου είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ιστορία της ομάδας και ειδικότερα δε για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι η ομάδα μας συμμετέχοντας στο φετινό ημιτελικό του θεσμού του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος αποδεικνύεται έμπρακτα ότι το Καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διαθέτει πολλά ταλέντα και έχει μέλλον. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι όπου στόχος μας είναι η νίκη-πρόκριση και η συμμετοχή μας στο μεγάλο τελικό και το σίγουρο είναι ότι και οι 4 ομάδες οι οποίες βρίσκονται στην ημιτελική φάση δικαιολογημένα έχουν ξεχωρίσει και είναι αρκετά καλές. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, οφείλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω και θα εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε προκειμένου να πάρουμε τη νίκη, να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ομάδας της Ρόδου η οποία ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλή και από κει και πέρα να προκριθούμε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αισιόδοξοι και προσωπικά εγώ από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος γιατί όσοι ποδοσφαιριστές ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Ακροποτάμου, μέχρι σήμερα έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, σε πολλές περιπτώσεις έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους, παίζουν με πάθος και δύναμη και γενικά μ’ αυτή την ομάδα πάντα θα πρέπει να είναι αισιόδοξος. Επίσης θα ήθελα να σταθώ και στη μέχρι τώρα παρουσία των φιλάθλων μας, είτε στα εντός είτε και στα εκτός έδρας παιχνίδια και στο παιχνίδι με τον Φοίβο Κρεμαστής η συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα είναι ανάλογη. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανατολή Ιωαννίνων έτσι και στον ημιτελικό με τον Φοίβο Κρεμαστής ο κόσμος πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι κοντά μας και εμείς από την πλευρά μας ευελπιστούμε να του δώσουμε μεγάλη χαρά».

    One Response to “Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του Ακροποτάμου για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών στη Χαλκίδα (Τετάρτη 5/6, 17.00) με αντίπαλο τον Φοίβο Κρεμαστής – Νίκος Καραμπετάκης: «Μ’ αυτή την ομάδα πάντα θα πρέπει να είσαι αισιόδοξος γιατί οι παίκτες μας υπερβάλλουν τους εαυτούς τους»”