Bookmarks

     

    Στα Τρίκαλα βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (25-26/5) ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας 5 νταν και πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) Χάρης Παλτόγλου, ο οποίος σε συνεργασία με τον προπονητή Νικόλαο Παϊταρίδη του Σ.Ο.Α. Τρικάλων παρουσίασαν, για πρώτη φορά στη χώρα μας το ομαδικό Ταεκβοντό 5x5. Ο έμπειρος προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου, ως πολύ καλός γνώστης του νέου ομαδικού παιχνιδιού, δέχτηκε την πρόκληση από τον Σ.Ο.Α. Τρικάλων και αναποκρίθηκε άμεσα ώστε να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά η συγκεκριμένη παρουσίαση.

     

    Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι το οποίο αποτελείται από δύο 5μελείς ομάδες οι οποίες φορούν μπλε και κόκκινη στολή αντίστοιχα. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι δύο γύροι 5 λεπτών, εκ των οποίων στον πρώτο γύρο οι αθλητές είναι δηλωμένοι ανά ζευγάρια και το κάθε ζευγάρι παίζει από 1 λεπτό ενώ στο δεύτερο γύρο οι αθλητές μπαίνουν όσες φορές, επιθυμεί ο προπονητής τους και αγωνίζονται με όποιον αντίπαλο βρίσκεται μέσα στο τερέν. Έτσι οι εκατοντάδες φίλαθλοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής που κατέκλυσαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο των Τρικάλων παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και καταχειροκρότησαν τους αθλητές οι οποίοι έλαβαν μέρος και οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι, τόσο οι ίδιοι όσο και οι προπονητές αλλά και όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες. Ελπίδα και ευχή όλων είναι η διάδοση του ομαδικού Ταεκβοντό 5×5 που δίχως άλλο θα συγκινήσει ολόκληρη την φίλαθλη κοινή γνώμη.

    One Response to “Στα Τρίκαλα βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (25-26/5) ο προπονητής του Α.Σ. Ταεκβοντό Καβάλας Χάρης Παλτόγλου ο οποίος παρουσίασε για πρώτη φορά στη χώρα μας το ομαδικό Ταεκβοντό 5×5”