Bookmarks

     

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για το τουρνουά Foot Volley 2 vs 2 (ποδοβόλεϊ) το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στην πανέμορφη περιοχή των Αμμολόφων της Νέας Περάμου. Στο συγκεκριμένο Foot Volley θα λάβουν μέρος πολλοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από επαγγελματικές ομάδες όπως είναι η ΠΑΕ Καβάλα, η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, η ΠΑΕ Πανθρακικός, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας αλλά και πολλοί άλλοι παίκτες από τους Νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για ένα τουρνουά Foot Volley το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη οι συμμετοχές σ’ αυτό μέχρι σήμερα είναι αρκετές.

     

    Να τονιστεί ότι οι εγγραφές βρίσκονται σε εξέλιξη και γίνονται καθημερινά, στο καφέ NR18 στην πόλη της Καβάλας καθώς επίσης και στο Enzo café bar στη Δράμα και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 30 Μαΐου. Σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι η συμμετοχή είναι 5 ευρώ ανά άτομο ενώ τα δώρα είναι πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά. Ένα από αυτά έχει να κάνει με 3ήμερο ταξίδι στους νικητές, για 4 άτομα στη Χαλκιδική την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, ενώ για κάποιους άλλους νικητές θα υπάρξουν ζευγάρια γυαλιά ηλίου, Playstation 3, σετ αθλητικών ρούχων και πολλά άλλα.

    One Response to “Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εγγραφές για το τουρνουά Foot Volley 2 vs 2 (ποδοβόλεϊ) το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στην πανέμορφη περιοχή των Αμμολόφων της Νέας Περάμου”