Bookmarks

     

    Σαρωτικός ήταν σήμερα Τετάρτη (22/5) το απόγευμα ο Άρης Ακροποτάμου, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, καθώς «σκόρπισε» την Ανατολή Ιωαννίνων με το εντυπωσιακό σκορ (7-1), στο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού. Το συγκρότημα του Νίκου Καραμπετάκη έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, εντυπωσίασε με την απόδοσή του, δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα της Ανατολής την οποία και «σκόρπισε» στους 7 ανέμους.

     

    Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη που γράφει τη δική της ιστορία, στο φετινό θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος ήταν «χάρμα οφθαλμών» σε όλο το 90λεπτο, κάνοντας πανευτυχείς τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Βατανιακού και τη συμπαραστάθηκαν για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης.

     

    Το φιλμ του αγώνα

    Οι Κυπελλούχοι Καβάλας δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην ομάδα της Ηπείρου, καθώς στο πρώτο ημίχρονο προηγούταν με (5-0). Συγκεκριμένα, στο 11’ ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 13’ ο Καραγιαννίδης έγραψε το (2-0). Στο 33’ ο Τσορμπατζίδης με κεφαλιά έκανε το (3-0) και ο Καραγιαννίδης στο 39’ ο Καραγιαννίδης με κεφαλιά πέτυχε το (4-0). Το επιθετικό κρεσέντο στο πρώτο μέρος έκλεισε ο Καμπάτζης με σουτ έξω από την περιοχή για το (5-0). Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69’ η Ανατολή κατάφερε να σημειώσει ένα γκολ, με τον Θανάση για το (5-1). Όμως ο Άρης στο 72’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο (6-1), χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου. Και στο 88’ ο Κοσμάς ολοκλήρωσε τον μοναδικό θρίαμβο του Άρη Ακροποτάμου, καθώς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό (7-1). Επόμενος αντίπαλος της ομάδας της Καβάλας στα ημιτελικά του θεσμού θα είναι η Λαμία.

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Άριστος στα σφυρίγματά του ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Λάμπρος Παραργυρίου της Ε.Π.Σ. Πιερίας και οι βοηθοί του Παντελής Κύφος και Χρήστος Καράμπουλας. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Ανατολή (Γιάννης Πάνου): Γιαννούσης, Αλεξίου (53’ Λώλος), Γκαρτζονίκας, Γουβαίλης (22’ Τσιόστας), Συμεωνίδης, Ρομποτής, Τότσικας, Τσιούρης, Θανάσης, Μπούρμπος (67’ Χριστοφορίδης), Μώκος

     

    Άρης Ακροποτάμου (Νίκος Καραμπετάκης): Χατζηνικολής, Καμπάτζης, Καμπερίδης, Σολακίδης, Τσέπα, Τσορμπαντζής, Μεμούρης (16’ Σάσσος), Καραγιαννίδης (56’ Κοσμάς), Σεφερίδης, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (65’ Γούναρης)

     

    Comments are closed.