Bookmarks

    Για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους αναχώρησαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., μετά την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος της Football League και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν οι «Αργοναύτες» την προηγούμενη Κυριακή (26/5) στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Α.Ο.Κ. έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Football League και στην Καβάλα έμειναν κάποιοι ποδοσφαιριστές νεαροί κυρίως σε ηλικία οι οποίοι θα συνεχίσουν τις προπονήσεις οι οποίες ξεκίνησαν χθες και για μία περίπου εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα οι προπονήσεις στην ΠΑΕ Καβάλα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (31/5) και ακολούθως άπαντες θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους ξεκινώντας τις διακοπές τους μετά τη σκληρή και επίπονη προσπάθεια την οποία κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου.

     

    Συναντήθηκαν με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη

    Η είδηση η οποία έχει προκύψει έχει να κάνει με το γεγονός ότι αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Καβάλα λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι του Α.Ο.Κ. με την Αναγέννηση Γιαννιτσών συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Τσοκτουρίδη, στα γραφεία των «Αργοναυτών» στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» εκεί όπου οι δύο πλευρές συζήτησαν κυρίως θέματα τα οποία έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Η συζήτηση των δύο πλευρών ήταν πολύ σύντομη, από πλευράς χρονικής διάρκειας και από την πλευρά του ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης ζήτησε χρόνο, μέχρι και τις 20 Ιουνίου από τους παίκτες του Α.Ο.Κ. προκειμένου να βρεθεί λύση και να τακτοποιηθούν ταυτόχρονα οι οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρίας προς τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα από την πλευρά τους οι παίκτες της ΠΑΕ Καβάλα δέχτηκαν με ικανοποίηση κατά κάποιο τρόπο τα όσα άκουσαν δια στόματος του Προέδρου της ΠΑΕ Γιώργου Τσοκτουρίδη στον οποίο και δεσμεύτηκαν ότι δεν θα προχωρήσουν λόγω των χρημάτων που τους οφείλονται σε προσφυγές.


    Νέο ενδιαφέρον για το ιδιοκτησιακό

    Την ίδια ώρα νέο ενδιαφέρον έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα από Καβαλιώτη ο οποίος ενδιαφέρεται να εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της εφημερίδας μας ο ίδιος και μία ομάδα Καβαλιωτών έχει εκφράσει το ενδιαφέρον τους προκειμένου να εμπλακούν με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα αγοράζοντας το 55% του μετοχικού κεφαλαίου το οποίο ως γνωστών σήμερα κατέχουν ο Πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης (48%) και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Κουφατζής (7%). Ωστόσο είναι πολύ νωρίς να βγουν κάποια συμπεράσματα γύρω από το θέμα αυτό ενώ πολύ πιθανό θεωρείται τις επόμενες ημέρες ο επικεφαλής των ενδιαφερομένων Καβαλιωτών για να εμπλακούν με τα Διοικητικά της ΠΑΕ Καβάλα, να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο και μεγαλομέτοχο των «Αργοναυτών» Γιώργο Τσοκτουρίδη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι εξελίξεις που θα δουν το «φως» της δημοσιότητας αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλα Γιώργος Τσοκτουρίδης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξετάζει και ένα ακόμη ενδιαφέρον το οποίο έχει προκύψει από δεύτερη ομάδα ενδιαφερόμενων οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην πρωτεύουσα. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών κατάγεται από την Καβάλα και ήδη έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο των «Αργοναυτών».

     

    Συνάντηση με τους αθλητικογράφους

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειωθεί το γεγονός ότι στα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιώργος Μαραντάς αναμένεται να πραγματοποιήσει συνάντηση με τους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ προκειμένου να συζητηθούν στη συγκεκριμένη συνάντηση κάποια θέματα τεχνικής φύσεως που αφορούν την Καβαλιώτικη ΠΑΕ.

    Comments are closed.