Bookmarks

    Με διαφορετικά συναισθήματα παρουσιάστηκαν στην αίθουσα τύπου του Δημοτικού σταδίου της Καλλιθέας οι προπονητές των δύο ομάδων Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Νίκος Καραμπετάκης μετά το τέλος της αναμέτρησης και βέβαια μετά την τροπή που πήρε η αναμέτρηση η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ (2-2). Άλλωστε ήταν μία αναμέτρηση η οποία προσέφερε πολλές συγκινήσεις και στις δηλώσεις τις οποίες έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων υπογράμμισαν μεταξύ των άλλων και τα εξής:

     

     Οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη

    Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Καβάλας Νίκος Καραμπετάκης υπογράμμισε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ:

    – «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να διαχειριστούμε δύο πράγματα. Τη δύσκολη κατάσταση, που βρίσκεται η ομάδα και το γεγονός ότι έλειπε ο προπονητής μας. Τα παιδιά έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν κάθε εβδομάδα. Παρότι βρεθήκαμε δίκαια πίσω στο σκορ με 2-0, αντιδράσαμε πολύ καλά, τα παιδιά ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στην ισοφάριση με δύο στημένες φάσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για την αγωνιστικότητά τους και για το γεγονός ότι παίζουν για την αξιοπρέπειά τους. Είναι μεγάλοι σαν άνθρωποι και σαν αξίες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Καλλιθέα για την άριστη φιλοξενία. Είναι μία μεγάλη ομάδα και νομίζω της δείξαμε μεγάλο σεβασμό».

     

    Τους παίκτες της Καβάλας, εκπροσώπησε ο Γιάννης Ντόσης, που εκτέλεσε και τα δύο κόρνερ, από το οποία προήλθαν τα γκολ της ομάδας του: «Η ομάδα της Καλλιθέας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή της μπάλα κι εμείς δεν δείξαμε τόσο καλό πρόσωπο όσο θα θέλαμε. Στο δεύτερο φάγαμε ένα περίεργο γκολ, ωστόσο από το 75′ και μετά βγήκαμε μπροστά, ρισκάραμε και πήραμε την ισοπαλία. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καλλιθέας και τον κόσμο μας».

     

     Οι δηλώσεις του Λύσσανδρου Γεωργαμλή

    Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Καλλιθέας Λύσσανδρος Γεωργαμλής μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ: «Όπως είπε και ο συνάδελφος η εικόνα του ματς ήταν τελείως διαφορετική και το σκορ δε ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Από δύο στημένα και αδράνεια στην άμυνά μας, όπου κάποια παίκτες έχασαν τα μαρκαρίσματά τους δεχθήκαμε δύο γκολ. Δεν πειράζει κοιτάμε μπροστά, να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγχαρητήρια στην Καβάλα».
    Σε ερώτηση συναδέλφου αν είδε την Καλλιθέα να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση κι αν διαπίστωσε σημάδια χαλάρωσης, ο κ. Γεωργαμλής απάντησε: «Εγώ είδα κάτι διαφορετικό, δεν θυμάμαι η Καβάλα να έκανε κάποια ευκαιρία πλην από 2-3 στημένα. Ήταν καλή η Καλλιθέα το είπε και ο συνάδελφος. Εμένα είναι τελείως διαφορετική η άποψη μου. Εσύ είδες κάτι άλλο, εγώ κάτι άλλο».

     

    Τους παίκτες της Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Ματθαίος Μαρουκάκης: «Για ένα ακόμη παιχνίδι αυτοκτονήσαμε. Ημασταν καλύτεροι από την Καβάλα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άσχετα με το αν ισοφαριστήκαμε. Έτσι είναι όμως η μπάλα. Ένα δικό μας παιχνίδι από το 2-0, το φέρμα στο «Χ». Συνεχίζουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς».

     

    Πηγή FLNEWS

     

    Comments are closed.