Bookmarks

     

    Δύο «στροφές» πριν πέσει η αυλαία στον 1ο όμιλο, των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία ο Νέστος Χρυσούπολης διεκδικεί επί ίσοις όροις και με πολλές αξιώσεις την επιστροφή του στα εθνικά πρωταθλήματα. Η μέχρι τώρα παρουσία του αλλά και η βαθμολογική του συγκομιδή κρίνεται πέρα για πέρα ικανοποιητική και το γεγονός ότι η ομάδα του Θανάση Χατζηαθανασίου βρίσκεται στη 2η θέση με 7 βαθμούς και με βάση το πρόγραμμα που υπάρχει έχει κάθε λόγο για να αισιοδοξεί για άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

     

    Μάλιστα η αναμέτρηση που θα δώσει την Κυριακή (26/5) στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Ορεστιάδας με αντίπαλο τον τοπικό Ορέστη, για την 5η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ κρίνεται κρίσιμη και πολύ καθοριστική και στην περίπτωση που ο Νέστος Χρυσούπολης αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα, γιατί όχι και τους τρεις βαθμούς της νίκης τότε με το ένα πόδι θα έχει «αγκαλιάσει» τη μεγάλη άνοδο.

     

    Με «όπλο» του τον κόσμο θα ταξιδέψει ο Νέστος

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι όπως στα παιχνίδια που προηγήθηκαν, έτσι και σ’ αυτό μέσα στην Ορεστιάδα η ομάδα της Χρυσούπολης θα έχει τη συμπαράσταση εκατοντάδων φιλάθλων από ολόκληρη, την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Νέστου οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό και βροντερό παρών ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Χατζηαθανασίου για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η μεγάλη δύναμη του Νέστου είναι ο κόσμος του ο οποίος στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Ορεστιάδα αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών για το πολυπόθητο «τρίποντο».

     

    Ο Ισαάκ Τσακαλίδης σφυρίζει τον Νέστο

    Ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Ορέστη Ορεστιάδας και του Νέστου Χρυσούπολης, παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Γεώργιος Χριστάκογλου και Χαράλαμπος Πασσαλής από την ίδια Ένωση με παρατηρητή διαιτησίας τον Ιωακείμ Ευθυμιάδη της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας.

    Η ερχόμενη 5η αγωνιστική

    Συνοπτικά τα δύο ζευγάρια που θα συναντηθούν την Κυριακή (26/5) για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία είναι τα εξής:

    Ορέστης Ορ.-Νέστος Χρ.

    Ορφέας Ξ.-Μ.Α. Ιάσμου

     

    Η βαθμολογία

    1. Μ.Α. Ιάσμου (7-1) 8

    2. Νέστος Χρυσούπολης (5-4) 7

    3. Ορέστης Ορεστιάδας (5-7) 4

    4. Ορφέας Ξάνθης (4-9) 3

    One Response to “Με «όπλο» τον κόσμο του ο Νέστος Χρυσούπολης την Κυριακή (26/5) ταξιδεύει στην Ορεστιάδα με στόχο το «τρίποντο» σε βάρος του τοπικού Ορέστη – Για την 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για άνοδο στη Γ΄ Εθνική”