Bookmarks

     

    Επί ποδός βρίσκεται η Χρυσούπολη, η ευρύτερη περιοχή του Νέστου καθώς και ολόκληρος ο Νομός Καβάλας για το παιχνίδι της χρονιάς που δίνει ο Νέστος την Κυριακή (2/6) στις 5 το απόγευμα στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης. Μετά την εκπληκτική παρουσία της, η ομάδα του Θανάση Χατζηαθανασίου στις πρώτες 5 αγωνιστικές, στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, στο 90λεπτο με τον Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης παίζει τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς, παίζει μία ολόκληρη κατηγορία, παίζει για την ιστορία του.

     

    Είναι επί ποδός άπαντες

    Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα άπαντες βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να σταθούν στο πλευρό των παικτών της ομάδας της Χρυσούπολης για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης η οποία θα ανοίξει διάπλατα τις «πύλες» της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η κινητοποίηση είναι τεράστια, από πλευράς των φιλάθλων της ομάδας του Νέστου και την ερχόμενη Κυριακή (2/6) στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου της Χρυσούπολης «δε θα πέφτει καρφίτσα». Το γήπεδο αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο και χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Νέστου για την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Ο Νέστος σίγουρα γράφει τη δική του ιστορία και θέλει πάση θυσία το «τρίποντο» αφού μόνο με νίκη εξασφαλίζει την άνοδο για την Γ΄ Εθνική.


    Συγκρατημένη αισιοδοξία

    Την ίδια ώρα ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Θανάσης Χατζηαθανασίου προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, εμψυχώνοντας τους ποδοσφαιριστές τους στη γενικότερη προσπάθεια που θα καταβληθεί για την κατάκτηση της νίκης. Μάλιστα μέσα από τα λεγόμενά του, πριν από τις καθημερινές προπονήσεις, ο Ξανθιώτης προπονητής της ομάδας της Χρυσούπολης παράλληλα επιχειρεί να πείσει τους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να αποβάλλουν το άγχος, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα. Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος το ευχάριστο είναι ότι ο προπονητής Θανάσης Χατζηαθανασίου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα υπολογίζοντας για το ντέρμπι με τον Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι δικαιολογημένη είναι η αισιοδοξία η οποία επικρατεί εντός αλλά και εκτός των αποδυτηρίων της ομάδας της Χρυσούπολης προκειμένου η ομάδα του Νέστου να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Άλλωστε όλοι γνωρίζουν ότι το παιχνίδι απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή και κυρίως απαιτεί τεράστια υπομονή από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

     

    Ο Φώτιος Φωτιάδης σφυρίζει τον Νέστο Χρ.

    Ο διαιτητής Φώτης Φωτιάδης της Ε.Π.Σ. Καστοριάς ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Μ.Α. Ιάσμου Ροδόπης που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα. Βοηθοί του στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι Στυλιανός Κεντζιόπουλος και Βασίλειος Πολυχρονίου από την ίδια Ένωση με παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Παντελέρη της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.


    Η ερχόμενη 6η αγωνιστική

    Αναλυτικά οι δύο αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν την Κυριακή (2/6) για την 6η αγωνιστική ημέρα στον 1ο όμιλο των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και οι οποίες προγραμματίστηκαν να ξεκινήσουν στις 5 το απόγευμα είναι οι εξής:

    Νέστος Χρ.-Μ.Α. Ιάσμου

    Ορέστης Ορ.-Ορφέας Ξ.

     

    Η βαθμολογία

    1. Μ.Α. Ιάσμου (11-3) 11

    2. Νέστος Χρυσούπολης (8-5) 10

    3. Ορέστης Ορεστιάδας (6-10) 4

    4. Ορφέας Ξάνθης (6-13) 3

    One Response to “Επί ποδός βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της Χρυσούπολης για το μεγάλο παιχνίδι του Νέστου (Κυριακή 2/6 – 17.00) με αντίπαλο τον Μ.Α. Ιάσμου – Χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών του Θανάση Χατζηαθανασίου για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος”