Bookmarks

     

    Συνολικά έξι αναμετρήσεις επρόκειτο να διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/5) για τους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας αλλά ωστόσο μόνο οι τέσσερις εξ αυτών διεξήχθησαν λόγω του ότι κάποιες ομάδες παρουσίασαν αδυναμίες για να παρουσιαστούν στους αγωνιστικούς χώρους. Έτσι με τις συγκεκριμένες τέσσερις αναμετρήσεις αλλά και τις υπόλοιπες δύο οι οποίες κρίθηκαν «στα χαρτιά» έπεσε η αυλαία όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και πλέον τα βλέμματα είναι στραμμένα στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ. Καβάλας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου.

     

    Ανανέωσε με την Α.Ε. Καβάλας ο Βασίλης Ζέρβας

    Βέβαια την ίδια ώρα κάποιες άλλες ομάδες από τώρα ξεκίνησαν να σχεδιάζουν τα πλάνα τους και μία από αυτές είναι η Α.Ε. Καβάλας η οποία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της League της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Έτσι το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου (18/5) στο γήπεδο της Ελευθερούπολης η νεανική ομάδα της Α.Ε. Καβάλας νίκησε τον τοπικό Ορφέα με σκορ (1-2). Μάλιστα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο «ισχυρός» άνδρας της Α.Ε. Καβάλας και Πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Πρασίνης συναντήθηκε με τον νυν προπονητή του συλλόγου Βασίλη Ζέρβα και στο ραντεβού των δύο πλευρών οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια τους και συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειωθεί το γεγονός ότι η Α.Ε. Καβάλας πραγματοποίησε και την πρώτη και μάλιστα εντυπωσιακή της μεταγραφή, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της τον «κανονιέρη» Κώστα Άγγο.

     

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα τα οποία σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις που προγραμματίστηκαν να διεξαχθούν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και οι βαθμολογίες στους δύο ομίλους της Β΄ κατηγορίας, στα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού έχουν ως εξής:

    Β΄ κατηγορία 1ος όμιλος

    Γκρουπ υποβιβασμού

    Τα αποτελέσματα-10η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για την 10η αγωνιστική στο γκρουπ υποβιβασμού του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ήταν τα εξής:

    Καλλιράχη-Μαριές 0-3 α.α.

    Ποντολίβαδο-Ποσειδών Κ. 0-3 α.α.

    Ρεπό είχαν οι Φίλιπποι Παληού

     

    Η τελική βαθμολογία

    1. Ποσειδών Καβάλας (18-11) 28

    2. Φίλιπποι Παληού (18-14) 23

    3. Φάρος Μαριών (15-8) 21

    4. Κεραυνός Καλλιράχης (13-13) 20

    5. Ποντιακός Ποντολιβάδου (8-26) 7

     

    Β` κατηγορία 2ος όμιλος

    Γκρουπ ανόδου

    Τα αποτελέσματα 10η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για την 10η αγωνιστική στο γκρουπ ανόδου του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ήταν τα εξής:

    Δόξα Αμ.-Μ.Α. Ορφανίου 6-1

    Αμισιανά-Εν. Π. Δρυάδας 4-1

    Ρεπό είχε ο Μ.Α. Φιλίππων

     

    Η τελική βαθμολογία

    1. Μακεδονικός Αμισιανών (19-8) 41

    2. Δόξα Αμυγδαλεώνα (15-8) 32

    3. Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου (17-11) 31

    4. Μ.Α. Φιλίππων (4-17) 22

    5. Μ.Α. Ορφανίου (10-21) 17

     

    Γκρουπ υποβιβασμού

    Τα αποτελέσματα 10η αγωνιστική

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για την 10η αγωνιστική στο γκρουπ υποβιβασμού του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας ήταν τα εξής:

    Καβάλα 2004-Χρυσόκαστρο 4-2

    Μ.Α. Μεσορόπης-Ελαιοχώρι 8-5

    Ρεπό είχε ο Αγ. Ανδρέας

     

    Η τελική βαθμολογία

    1. ΑΟ Ελαιοχωρίου (25-21) 28

    2. ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα (20-7) 28

    3. Μ.Α. Μεσορόπης (25-18) 26

    4. Καβάλα 2004 (12-19) 13

    5. Φίλιππος Χρυσοκάστρου (12-29) 5

    One Response to “Ανανέωσε με την Α.Ε. Καβάλας ο προπονητής Βασίλης Ζέρβας που συναντήθηκε με τον πρόεδρο Αντώνη Πρασίνη – Έπεσε η αυλαία των δύο ομίλων της Β΄ κατηγορίας στα γκρουπ ανόδου και υποβιβασμού το Σαββατοκύριακο (18-19/5)”